Thursday, May 31, 2012

Berjimba Bersama Kembar.

Assalamualaikum dan hai semua. update entri lagi saya hari ni. kemain aktif buka blog dan up satu demi satu entri sekarang ni. nak balas dendam sebab hampir 3 bulan yang lepas tak update belog sang cinta dahku. kui kui


Dahulu, ramai yang pernah berkata bahawa kami berdua ini kembar. muka nak sama je. satu kepala pula tu. tapi sekarang ni tak tahu still nampak sama ke tak muka kitorang berdua.


Dannnn. jeng jeng jeng. ini lah orangnya yang saya jumpa semalam. nama yang biasa dipanggil Nieyda Yusaini si boodak tembum si geboo. kah kah. ee kenapa bunyi macam wEmmPitZ ni haha. gurau tau gurau tau. peace nida comel :D


Serius, hampir 5 bulan kami tak berjumpa. terakhir kali pada bulan januari yang lepas. bila dah dapat jumpa semalam apa lagi. memang melepaskan hajat rindu yang membuak-buak ni (semangat ceritanya si mak jemah)


Let the pictures tells the story. amekaw. nak juga tu sepiking.


 "sama tak sama tak ? pleaseeee cakap sama. a'ah muka kitorang sama. tolonglah cakap sama" pasrah jela aisyah. jangan dipaksa-paksa T_T


Kalau nak tahu, Neiyda berumur 16 tahun. ya muda lagi. muda dua tahun dari saya. saya tahu saya dah tua. sedar. huwaaaa. hahaha


Macam mana kenal tu dari facebook. mengaku facebook memang baik terima kasih facebook. yelah tu jangan nak berterima kasih sangat kadang facebook suka menyerabutkan otak. apa ini macam.


kami tengah dating masa ni. jauh dari gerombolan manusia. jangan ganggu kami. forever. HAHA

Ada lagi seorang jejaka yang saya jumpa semalam. namanya Ajir Eidron. dia ni kawan Nieyda. sama-sama dari temerloh pahang. aok koi lah jawabnya kita bertiga semalam kan :D

haa ini lah jejakanya. jejaka tampan. eh ? hahaha


Nanti saya cerita lebih lanjut pasal Ajir.

dahku berselindung disebalik rambut Nieyda. aummm


cak cak cak. haruslah membantu makwe yang hampir terjatuh. aww rasa sweet lah macam ni haha


hai awok si Nieyda. awok cumey lah. nak ngurat buleh ? tak buleh dia ada buyprengg.


kesopanan dan kesusilaan.


Neiyda peluk saya saya peluk Neiyda. kihkihkih


soalan nak kena tampar diberi : cuba teka mana satu kaki & kasut saya dan mana satu kaki & kasut Nieyda.


lepastu kita main sembunyi-sembunyi kan Nieyda. hehehe XD


haha kenapa Nieyda kenapa Nieyda mesti tangkap gambar macam begini.


tiga kembar pulak dah jadi dia. boleh tak macam tu ? ahakzz


Macam masa mula-mula yang saya cakapkan tadi. yang tengah itu Ajir. nama sebenar tak diketahui haha sebab baru kali pertama jumpa semalam. sanggup dia dah balik ke temerloh pastu patah balik ke sini untuk berjimba sesama kami.

Ajir Eidron merupakan freelance photographer (ni nak mempromosikan ni, suka lah tu ajir haha). merangkap photographer untuk wedding/pengantin ,  photoshoot dan sebagainya. nak tahu lebih lanjut boleh hubungi beliau di twitternya atau di facebooknya .

 jari dua peace = keamanan untuk dunia dan juga kita semua.

kelakar dia ni hahah


Dah habis penat meroyan kat taman. pergi minum kejap dekat starbuck. hurrray. Ajir yang belanja :D terima kasih Ajir. nanti belanja lagi. haha. tak ada la gurau je ya.

stalk blackberry Ajir kejap. Nieyda kat sebelah kenapa termenung ?


bak kata dia sendiri "yeah afro paling comel" okay okay. haha


masa ni rasa nak tutup muka guna beg kertas pun ada sebab dah la pakai baju starbuck pastu pergi minum dekat starbuck juga. apa ini macam. kahkah


Alhamdulillah. dapat juga update blog. lega sangat. hihi

Okay, terima kasih sudi baca ya. wassalam ^_^

16 comments:

laskar pelangi said...

Ha'a ada lah iras sikit sikit. Hihihi:) comel je korang ni:)

asma salsabiila said...

ei bencinyaaaa. asyik keluar je. arghhh!!

FarhanaLicious said...

pelanggan setia starbuck ni. hehe. patut dapat diskaun. hehe. btw, ada iras sikit. hehe

muhammad zaaid - lanzaafame said...

suke betol pegi klcc. haha.

Mizz ErMa said...

hahaha..misti staf2 starbuck berbangga kan..aisyah kemaaen lg support diorang..hehehe btw, korang sangat swit okeh! best tol leh berjimba2..hihi

Areen The Monster said...

alala. comelnye dia

Elysa Sofia said...

Samaaaanyaaa muka :D btw,tak sedar yg aischa update entri almost everyday skarang,tertinggal semua entri :(

|shuhadaothman|TM said...

muka lebih kurang. comel :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

ok..congrats..sebab buat saya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jelessss...berjimba x hajakk :PP

Sayidah Nafisah Ruslan said...

comellah korang ni :)

onie said...

nape la korang comel sangattttttttttttttttttttttttt, jeles ni,hehehe.... baju+mug tu,hehe....

Nur Aischa said...

@laskar pelangi haha wahh betul ni kak?? :D terima kasih ya kak, hehe kwn aisyah tu lagi comel. hehe

@asma salsabiila haha uish, jgn marah marah as :( alala..nanti kita jumpa ya :D

@farhanalicious eh taktak kak,baru first time minum situ :D wahh still sama ya?? hehe thanks kak <3

@muhammad lanzaafame tula..hahah dah taktau nak pergi mana dah :D sbb suka kat taman dia, redup. hehe

Nur Aischa said...

@mizz erma haha staf2 kedai tu panggil kwn2 dia yg lain sbb ada customer depa pakai baju kedai dorang =D wahh thanks kak emma, hee~ <3

@areen the monster haha tak lah kak. hehe ;D

@elysa sofia haha hurray, still sama lagi ya ;D a'ah lisa, kita dah rajin update skrgt ni. hehe takpa, it's okay tau kita faham lisa busy ;)

@shuhadaothman wahh betul ni ?? haha still nampak sama lagi ^_^ thanks ya <3

@nana bambam hahah kak nana.. jgn ckp mcm tu :( ada jodoh kita date tau kak <3 hee~

@sayidah nafisah ruslan haha kwn aisyah si nida tu lagi comel kak, serius =D

@onie hahah takda la kak onie ;D tula segan ja baju sama dgn kedai tu.. haha

adda siempre said...

hahaha...cik adik manis,,asyik dating jer ek...cumil la rambut afro kwn aischa tu..hihihi:)

Nur Aischa said...

haha tula, asyik dating dgn gegirl lah kak adda ;D a'ah dia sendiri ngaku dia comel oh kak. haha

nini said...

ok la ok la...muka korang memang ada iras la...hehe...=D