Friday, January 27, 2012

Entri Tergesa-Gesa.

Assalamualaikum semua. para hadirin hadirat yang sudi menerjah blog saya ni. saya nak ucap terima kasih sangat-sangat sebab sudi luangkan masa untuk buka belog yang tak seberapa ni.


Saya nak kata sesuatu ni. saya.... tengah sedih. sebab... *baca dengan intonasi sedih* internet saya lembab macam siput. saya nak blogwalking pun susah. sedangkan nak baca satu belog jea pun kena tunggu 5 minit untuk loading apakan lagi nak baca blog awak semua T_T


Serius. dah dua hari macam ni. mentang-mentang saya bahagia dapat wish birthday dari awak semua tapi broadband ni sengaja nak rosakkan kebahagiaan saya. dia iri hati. sebab tu saya tak dapat nak singgah balik blog-blog yang dah singgah blog saya ni.


Nampaknya saya kena tunggu line internet laju macam selalu. yang buat hati saya berbunga-bunga untuk blogwalking macam sebelum-sebelum ni. tolong maafkan saya ya.


Kepada sesiapa yang dah follow blog aisyah, terima kasih sangat-sangat saya ucapkan. nanti tinggalkan pesan dekat chatbox ya? InsyaALLAH, saya mesti. pasti akan terjah balik blog-blog awak semua!


Okay lah. saya nak log out dulu. nak layan kesedihan yang dok bertapa dalam jiwa ni. sobs sobs!


Bye bye, assalamualaikum sekali lagi.

37 comments:

alyaclumsy said...

alololo, kesiannya dea. hehe

aidabeelicious said...

Heheheh tenet akak sama cem aida punya, suka rosakkan kebahagiaan orang m_m

Saddila said...

haha guna wifi la syg. baru syiokk :))

jgn tinggalkan blog, nnt makin malas pulak nak update -_-

say to easy=) said...

Cian die..sbr k.hehe

Pocket said...

ala jd xsempat la baca post pocket yang sebut tentang kamu tu? alaaa


tp takpe, dah ok nanti datang ye.
samting about 'dont judge a book..'

IMAA MARRIOTTE said...

broadband dah nak habis kuota dia kot. tu yang slow tu.

ILA HonEyBuNNy said...

siyes tak suka lau internet lembappp..

duk rumah syok online..tenet laju..heheh

emy zulaiha said...

ala...jgn lah sedih dear. take time lah nk bw tau! :)

Nurul Iman Rosman said...

alahai kesianye dia.
meh pinjam internet kat umah saye meh ;)

NIZAM said...

bunyi macam sangat terpendam je sedih tu. cool k.

Mizz ErMa said...

hahaha..ala, broadband tuh saje la tu nak bermanja dengan aisyah..pape pon, epy belated bufday okeh! =)

syahirooAhmad said...

its soke its soke... internet kalau dah lembap.. mmg menghilangkan mood.. nak tunggu bagai..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Gunalah P1..pantas & tuntas.. :D

lisa said...

ok tajuk entri tu macam menggambarkan aischa nak pergi bercuti lagi. rupanya.... pasal internet mcm siput sedut.. tertipu T_T

muhammad zaaid - lanzaafame said...

ahh. alasannn. haha.

Rtp Farra Arisha said...

emm, with the slow speed of internet connection, you could have the bad mood. nevermind, we keep waiting for you :)

EyqaLuvender said...

cian adik kakak sorang ni...sabor jela...

Zylee Rahman said...

Tukar pakai wifi sayang oiii. Cepat lagi pantas! Hihi.

acheeqa farhana said...

gune la strmyx...terbaikkkk...hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

jom kita huge smbl layan sedih kita hehehe

Nur Aischa said...

wahh terharu nyaa, ambui siap ada yg promote guna p1 atau streamyx ya? hahah! thanks sgt2 sudi singgah sini, okay skrg internet dah okay pun. hee~ ;D

nini said...

aish kena banyakkan bersabar ni....hehehe...=D

budak penjara said...

tukar line celcom yg 25 ringgit sebulan..klu ko nk ak leh bg..hehe

laskar pelangi said...

mmg internet slow.mmg xde mood nak layan blogkan.Hihi:)

qamarguyz said...

salam ziarah..
l0rr, patutlah lama tak nampak..
dah tak ley nak borak2 lg..huhu..
sabar aje laa

teha said...

oh , internet mcm siput mmg menyakitkan hati.. hehe

Teenager Housemaid said...

hehe..
its okay..:D

syafiqakarim said...

memang slow.gila slow.mcm nak lempang internet ni kan.siput pun laju.

sabar la.nanti kite gathering 1 malaysia selesaikan masalah.

ok baby?haha

Nur Aischa said...

@nini haha takpa takpa, stay strong jela nampaknya :D

@budak penjara rm25? bkn bermakna lagi lembab ke mcm tu?? hahah

@laskar pelangi aah aah, betul tu kak. setuju sgt :(

@qamarguyz terima kaish sudi ziarah :) aah tula, sorry ya. dah lama tak jalan2 dkt blog smua :( okay bersabar..

@teha tula, mmg pun dear.. :(

@teenager housemaid hee~ orait kak ;)

@syafiqakarim hahaha betul tu, mcm tulah rasanya skrg ni XD wahh, orait2! okay babygirl, haha

eiyzniey said...

oloolooo.
ksian nyeee.

AzwanRamli said...

Pakai unifi unlimited.haha.Tapi 200 rat sebulan...

Mizz ErMa said...

ha ah..kt umh nie pon da pakai unifi..ok la kot kaalo nk dibandingkan dgn streamyx yg sebelum nie..hehe

sYafIk-wAy said...

sabor je lah , tu lah dugaannya jadi blogger neh . hehehe . truskan update taw walaupun ape yang berlaku =)

nashina rika said...

singgah cni bace entry :))

Nur Aischa said...

@eiyzniey haha takpa, internet dah pulih spt biasa ni ;)

@azwanramli wahh unifi ya. rm200 mahal jugaktu, nanti terpaksa byr separuh separuh :D

@mizz erma wahh sronoklah akak nak buka internet kan :)

@syafik-way aah kan, betul2 tu! haha okay okay, nanti saya update ya :)

@nashina rika hai kak rika, thanks sudi dtg ke blog :D

shera haifa said...

ololo.. cdeynye bace entry nie..
bila dah laju line tenet jangan lupa blogwalking bnyk2.

Nur Aischa said...

haha takmo sedih, saya dah okay ni ;) okay2, baiklah cik shera! hee~