Tuesday, October 11, 2011

Kemeriahan Jamuan Kelas 5Dedikasi 2011 (entry bergambar)

Hello Assalamualaikum semua :) saja update blog hari ni. harap korang semua sihat selalu ya. entry untuk hari ni nak cerita sikit pasal jamuan kelas 5 Dedikasi selaku kelas saya untuk tahun terakhir ni.


Sebelum jamuan tu, pagi pagi lagi dah menapak ke masjid jamek. teman kawan tersayang sorang ni, nur afiqah. dia nak beli kasut dengan beg kejap. hehe dah masuk pukul 12pm terus menapak pula ke mines wonderland.


Tak sangka ramai pulak yang datang jamuan kali ni. wahh memang meriah sangat lah. semua orang dah sampai, kecuali saya dengan afiqah jea yg agak lambat sikit sampai. haha. takmau cerita melalut, you all tengok gambar-gambar yang saya upload dalam entry ni okay ^_^ saya sediakan deskripsinya sekali.


ini namanya upacara bowling. dan itu jugak lah saya. tehee

yang sebelah kiri cantik manis tu la Afiqah yg saya temankan dia pergi masjid jamek dan haa yang comel sebelah tu, Syida.

serius Tirath Singh sangat ohsem oleh kerana jambang dan misai serta janggut yg ada padanya menarik perhatian. kahkah (budak kelas 5d jangan bagitahu tirath tau pasal ni ! haha)

saya bersama abang vineash macho. jangan marah ya Malathi (girllfriend tercinta vineash)

memang sweet couple, nina <3 ejam. ditubuhkan pada harijadi ejam. eden bilo lai ?? huah huah~

yang kecil tapi cutee sebelah kiri tu Wanie dan sebelah kanan pula Bibi molek.
oh ya tak lupa jugak dua orang ahmoi cantik belakang tu, Lau Kuan Yee dan Cheng Cheng :)

ini memang kontroversi. selalu terjadi dalam kelas. oh tidak, hahaha sengal kau Azman.

jejaka pujaan kelas 5dedikasi 2011. haha kecuali yang paling hujung tu, wan(amirul azwan) dari kelas 5fatonah.

i lapp chuu girls. semangat menyanyi ya korang ni :D

taraaa! geng, geng, geng, bas sekolah. eh bukan lah..
ini lah geng 4Dedikasi 2010 / 5Dedikasi 2011. mesti rindunya saat saat ni, sobs sobs.

untunglah dapat nikmat aiskrim. haha

Okay gambar dah habis. banyak lagi tapi memang tak lah nak masuk semua sekali kat dalam ni. ada lagi kawan kawan yg lain tapi tak sempat nak bergambar. sorry sangat tak ada gambar time makan, oh ya kami makan di mcD. hari ni mcD mines wonderland, budak kelas 5D yang pegang. haha habis satu tempat tu kitorang conquer.

Terima kasih sangat sangat ya geng kelas 5Dedikasi sudi datang meriahkan jamuan tahun ni. tahun ni tahun last kita dapat jumpa. habis spm entah mana lagi lah nak jumpa. kalau berkesempatan pun, InsyaAllah alamatnya :)

Terima kasih sudi lawat blog ni ya :) selamat malam. adiosss~

16 comments:

asma salsabiila said...

wah wah. ,meriah :) eh nina pon menyemak je. hahahahah

Syazwan Che Deraman said...

bestnya...

ShahzCudin said...

salam..
bestnye korang..buat sy rasa xsbr nak cuti, nak lepak ngn kwn2..

Nur Aischa said...

@asma salsabiila hehe mana ada dia menyemak, dah mmg pakwe nya kat situ pun. haha

@Syazwan Che Deraman hihi :)

@ShahzCudin waalaikummusalam. wah yekea? haha okay,hope enjoy the happy moment nanti ya :)

syahirooAhmad said...

banyaknye aktiviti muda mudi korang ey.. :)

Nur Aischa said...

hehe dalam seharian jamuan tu jea pun :D

EyqaLuvender said...

amboi3...sakan ye b'suka ria..
btw,azamn tu sweet lah..
seswai ngn aisha...haha

Nur Aischa said...

haha takda la sakan mana,biasa2 jea ni sis ;D ya allah,mmg katakan tidak dkt dia tu. dia psycho ohh, sis. haha kitorang cuma kwn baik jea :)

Zylee Rahman said...

wahhhh bestnya! nasib baik kitorang pun dah buat. hihi

Nur Aischa said...

hehe a'ah kan,korang dah buat awal2 haritu :D

Shorim Kasih said...

wah..blh lawan main boling n karaoke ni..hehe

Nur Aischa said...

hahah okay, jom lawan boling :D

Rtp Farra Arisha said...

it must be the best gathering ever ;)

Nur Aischa said...

hee yeah dear ;D

onie said...

comei gak adik akak ni :D

Nur Aischa said...

eh kakak kita tu lagi comei tauu ;D