Saturday, October 22, 2011

Keindahan Hari Graduasi Buat Tingkatan Lima 2011

Assalamualaikum dan selamat petang semua. aiyoyoo. dah lama tak update ni, kasihan blog. tak cool dah macam ni. takpa, sekarang dah update =) korang semua sihat? bagus-bagus.


Awal-awal lagi mula dari sini saya nak minta maaf beribu ampun kepada rakan-rakan blog semua. saya tak dapat nak komen entry kalian macam biasa. tapi saya tetap baca entry-entry yang kalian dah update masa-masa lepas walaupun silent reader, jadi jugak lah.


Buat masa sekarang saya dah tak boleh blogging macam selalu atau terlalu kerap. memandangkan lagi 21 hari menjelang spm. saya takut. saya selalu rasa berdebar sekarang sampai menyebabkan tangan gigil-gigil. janganlah kata saya hidap parkinson pula?? takmauuuuu.


Ini pun kena blogging secara hendap. big boss / ma'am sama dengan maksud emak. akan mula tenaga kuasa leteran kalau nampak saya main laptop. walaupun cuma nak lihat gambar. jadi saya kena sabar sampai habis spm nanti baru nak meriah-meriah balik blogging macam biasa. wuwu


Walhal empat perenggan di atas cuma mukaddimah jea. kahkah! panjang nauu kemain. ternyata lah entry kali ni untuk saya kongsikan kegembiraan di Majlis Graduasi Tingkatan 5 2011. seronok sangat, terlampau eksaited. baju pun siap gosok awal-awal dari minggu lepas lagi. haha ini berkobar-kobar namanya. ha lagi satu, graduasi kami tahun ni buat kat Maktab PDRM Cheras. silakan lihat semua figura di bawah ^_^


depan pintu sekolah, kawan baik sebelah saya tu namanya fyfa. aumm. ini sebelum bertolak.

Ini pun sebelum bertolak. yang ni pula fyka mohamed. eh salah la, pyka rahmat. oit bukan lagi, tapi syafiqa mustafa. hihi omeyyynya dia

dah dalam bas pun, saya bawa angkat kamera ke atas untuk ambil foto orang-orang dalam bas tu tapi malang cuma sekerat. tengok, mata faezah kat belakang saya tu, terancam habis >.<

kawan bahagia selamanya ;)

yeay dah sampai dan duduk pun dalam dewan bankuet tu. yang ni Wardah namanya, comel orangnya. saya geram tengok mata dia sebab pakai lens. teringat sama pulak muka wardah dengan seorang blogger gadis manis, Amy Syahirah. sama kan? hehe

Dari kiri : Bibi, Azrul, Amin. azrul tu memang tembam dan comel, gelaran yang diberi untuk dia, baby ayoi. gelagat dia memang comel =)

sebahagian dari kelas saya, awesome <3

Konklusinya untuk hari graduasi tahun ni memang terindah. kukenang sampai bila-bila. pewit. saya nak beri pendapat sikit, semua girl dan guy comel-comel letup-letup handsome-hansome kacak lagi bergaya. fuyooo tak terkata lah. haha sudah. over mak.

Maaf lagi sekali kalau ada kekurangan dalam entry ni. saya dapat rasakan sendiri typing untuk entry kali ni macam berterabur :( what can i do. mungkin rasa tak tenteram dek memikirkan spm. haihh.

Okay jumpa di lain entry, terima kasih sudi membaca dan melihat :)

Bye Bye~

13 comments:

shahrul said...

saba jela aisyah.. aq un da jrg main internet ni... bulan 12 kite sme2 chat kat fb lg ye :D
trus trang... sye sgt jeles kat kamu coz skolah kamu de graduasi.. haha

Zylee Rahman said...

semua muka berseri aje semalam kan? hihi

Nur Aischa said...

shahrul: tula pasal kan. senasib jela kita ni ya :( ok nanti chat mcm biasa pula kat fb habis spm nanti :D haha jgn mcm tu,nanti majlis konvo bila dah graduate time kat U nanti lagi gempak tau =)

@Zylee Rahman a'ah, seronok sgt tu kan ;D

Shorim Kasih said...

wah cute2 ye adik2 pmpuan ..hehe..krim slm ye sapa2 yg x bpunya lg..hehe..gatai..

Mizz ErMa said...

wah, swit bangat kamu..baju sangat ohsem..=D

aidabeelicious said...

rindu sini jugak *hugs lama* okay,memang natural beauty nii *.*
sayang siket *muah muah* :*

Nur Aischa said...

@Shorim Kasih haha tak ada la. ambui smgt nya ya nak cari gepren bwh umur pun boleh..haha ok ok :D

@Mizz Erma terima kasih kak erma,itu pn sepupu yg sudi kasi kat aisyah ;)

@aidabeelicious ok mmg tak sangka aida sudi lawat ke blog tak semena ni woaaah! mana ada aida laaaagi natural beauty. haha sayang jugak utk aida, muah muah

syafiqakarim said...

awak kecik lagi rupanya.masih bersekolah. :)
ah,sama lah.bulan 12 kite ada exam.hidup mati.
bukan pmr,bukan spm,bukan stpm.
eheheh

ct atikah said...

beb ! tempat graduasi kite same la , perimbun p0n buat kat situ gak =) tapi dah lepas , 15/10 . . .tapi korg pnye lgi best baju n tdong bebas . . kite owg pnye formal =( pape hal p0n nmpk enjoy la =)n good luck spm !

Nur Aischa said...

@syafiqakarim hahah a'ah budak skolah menengah lagi. oh sis kan dah masuk U kan?? hehe goodluck ya! buat yg terbaik.

@ct atikah hehe sama kan?? tula aku tgk blog nureen haritu perimbun pn sama buat kat maktab. laa yekea?? takpe la yg penting merasa graduasi :D haha ok kau pun sama good luck spm !

onie said...

paling menyerlah scha,hehe :D

Nur Aischa said...

hahah warna baju tu terang benderang sgt :D

ILA HonEyBuNNy said...

semuaaaa comeiiiii...

ceria2 ja....;-)