Saturday, September 10, 2011

Kasihan dia ditinggalkan seperti tak ada pewaris.

Assalamualaikum & Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu semorang! semangat tak semangat tak ayat pertama?? memang kena semangat lah haha. #apabendaini


Mengeluh kejap, HUHHH. tak pernah lama macam ni saya tinggalkan belog tak ber update langsung. sangat lama ya bagi saya, dah dua minggu. tak pernah di buat belog sang cinta macam ni. kasihan kasihan, saya simpati kepada kamu belog sang cinta. ekeke. #sambil usap usap.


Ok, haritu hari terakhir saya update masa dua puluh empat bulan ogos dua ribu sebelas kan. dah lepas tu macam tak ada khabar berita, menyepi begitu saja. ganas bak kejam lah saya ni buat belog macam tu. tumbuk belakang kepala saya sekarang secara lembut dengan menggunakan bantal busuk sebab diam tak bersentuh dekat belog sang cinta ni.


Silap saya, maafkan saya. bukan tak nak update tapi tak ada banyak masa. habis cuti raya satu minggu lepas masuk sekolah terus dah mula peperiksaan percubaan. mana tak sengsara kan nak perah otak untuk mengarang karangan bahasa melayu lagi. apatah nak mengolah karangan dalam belog ni. kasihan.


Raya pun, seronok la. nak seronok banyak ke seronok sikit ke seronok sederhana ke seronok seronok. mana-mana pun boleh. ala tapi satu minggu jea kan pastu dah trial. kasihannya. jadi minggu ni minggu pertama exam. ada baki lagi tiga minggu sama dengan lima subjek untuk tempuh. pewit 

Memang macam ni ye sengsara lagi gelora jiwa budak-budak nak spm? aja-aja fighting! takpa. watlek watcool watcute watstress jea kita anak-anak spm tahun ni ye. jangan resah nanti berpeluh macam saya. haritu jawab kertas bahasa melayu cukup-cukup masa jea nak habis. apa lagi keluar segala keringat. mesti macam euuwwww. hahaha dah lumrah badan nak buat acane. redha saja kan lah.

Baju raya korang semua cantik-cantik dan segak-segak kan. gojess dan hengsemm. saya. saya. saya. beseww beseww jeww. hmm macam ni.
hehe


Sekali lagi Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin semuanya. walaupun dah berlalu dua minggu tapi raya satu bulan kan. haa untunglah. tapi baru jea habis satu minggu exam dah bermacam-macam rumah buat open house sana open house sini open house sinun. saya pun terundang sekali untuk kunjung-mengunjung rumah dari hari ini dan esok  dan minggu seterusnya. wahh makan besar nampak, stomach pun tiga super kali ganda untuk memperbesar. bersedia wahai stomach tersayang T_T

Ini dia sedondon bagai pinang dibelah enam dalam satu keluarga.


Raya raya jugak. makan makan jugak. kumpul duit raya kumpul jugak. belajar belajar jangan lupa. hehe itu khas untuk calon spm dan pmr tahun dua ribu sebelas ni lah. ucapkan goodluck untuk korang. Amin.


Tunggu lah belog sang cinta. habis spm nanti selalu selalu saya update saya godek. tunggu lah. tengok lah. lihat lah. sabar lah. rindu rindu lah. jalan lah. haha ok Bai samekom. eh salah, assalamualaikum ^_^


Acane dah ni rindunya since tak dapat contact bila dia dah balik asrama. hadoyai... ghindu ghindu ghindu...

4 comments:

anismaniss said...

knp adik lelaki eca tu kecik . aiyoo bru nk ngorat , hehee :D

Nur Aischa said...

hahah dia baru darjah 3 la anis ;D tunggu dia besar ea. hee

muhammad zaaid - lanzaafame said...

haha. selamat hari raya, goodluck utk spm. :D

Nur Aischa said...

selamat hari raya jugak :) haha ok thanks sgt ya~