Wednesday, August 24, 2011

Nak Ucap Raya Cepat-Cepat Takut Tak Sempat.

Assalaaaaaaaamualaikum. lagi sekali, panjangkan sebutan salaaaaam itu. bagus bagus. raya aidilfitri dah nak dekat. tinggal lima hari jea lagi. puasa pun cukup tak cukup. biasa lah tu gegel, ada rongak-rongak nya. tapi tetap bersyukur. InsyaAllah dapat menikmati raya ni walaupun ala kadar.

Mana tidaknya, kita dengan kawan-kawan sebaya lain semua pakat nak trial exam sehabis cuti satu minggu tu. tak meriah raya tahun ni, kena fokus untuk study. apalahnasib. bila fikir nak raya, teringat boyfriend yang lagi satu ni, "Peperiksaan Percubaan Spm". bagaikan #raya? trial ! #raya? trial ! #trial ?? RAYA !! haha memang frust.


Jadi sebelum tak sempat, kita nak ucapkan Selamat Meyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Jika ada salah silap selama ni pada awak-awak, kita minta maaf banyak-banyak ya. walaupun sejak dua hari ni mood kurang elok. #angin kuskus apa.


Sesama kita saling maaf-maafan antara kaum kerabat & sahabat handai. jika tak ada mereka, siapalah kita. gahh gitu. eh sebelum terlupa, tak sangka hari merdeka bertembung dengan raya kan. wahh tapi nasib baiklah sambutan merdeka dilambatkan.


Baidewey, mula dari ahad ni kita akan tutup telefon. taknak guna telefon. tak aktifkan nombor telefon. tengoklah macam mana nanti, ada masa on kejap-kejap jea (nampak macam serious beno nak exam nya). sungguh ni, kita nak minta beribu-ribu ampun pada semua yg kenal manusia kerdil ni kalau ada terkasar bahasa atau endah tak endah jea. minta maaf sangat-sangat :)


Nak cakap sikit ni, "kekenang daku dalam doamu". #macam tiba tiba jea ni. kahkah! 


Okay jumpa di lain entry, jagadari semua. jangan main mercun sangat. mercun pop-pop takpa. haha bai bai.

14 comments:

mayya said...

hee ;)
slamat menyambut ari lebaran jgk awakk ;D

JumiYumi ♥ said...

lawanya lahaii
selmat hari raya juga (:

Syaza Kelyza said...

selamat hari raya dear ;)

muhammad zaaid - lanzaafame said...

selamat hari raya to fellow blogger. selamat ber-spm juga. (:

sifu im said...

selamat hari raya

Nur Aischa said...

@mayya hee okay2,selamat hari raya aidilftri jugak ya ;)

@jumiyumi biasa jea darl :) selamat hari taya jugak. maaf zahir & batin.

@syaza kelyza ok sis, maafkan kalau ada salah silap ya ;)

@muhammad zaaid haha tocey tocey ya :D maaf zahir & batin.

@sifu im ok, selamat hari raya.

shahrul said...

selamat hari raya aisyah :D mohon maaf jika kite terlajak kata..
semoga hubungan persahabatan kita kekal ke akhir hayat.. hehe
na duit raye leh ta? xD
haha

Nur Aischa said...

haha selamat hari raya maaf zahir & batin ya. aku pn nak minta maaf kalau ada slh silap kat kau :) o-o lah kita ea. heheok insyaAllah, aminn. ha duit raya tadak lah. nak trial nih. hahah

z a z a said...

selamat hari raya awak :)

atifah said...

selamat hari raya scha ! love you love you love you! haha baca entri saya ye.

Nur Aischa said...

@zaza sorry lambat tau. hee selamat hari raya jugak ya awak ;)

@atifah hahah wahh byk nya love love love :D okay okay dear!

Heidi Shafiq said...

selamat hari raya.. :)

Mizz ErMa said...

slamat ari raya jgk! gud luck trial tau..hehe

Nur Aischa said...

@heidi shafiq hehe selamat hari raya jugak ya :D

@mizz erma haha terima kasih ya ;D okay2,doakan tau ;)