Monday, August 8, 2011

Mungkin kurang aktif bulan ni.

Assalamualaikum & Hi Semua :)


Korang sihat? sihat alhamdulillah. dah makan? mana boleh makan tengah posa nih! mandi belum dah? belum sebab baru balik sekolah ni terus mengada nak update blog. kahkah! tengah buat apa ni? macam ber-chatting lah pulakk. (harap maaf ini kes merapu)


Lagi empat minggu nak trial spm. nak minta maaf sangat sangat sebab berkemungkinan jarang meng-update belog ni atas sebab-sebab munasabah. buat masa sekarang nak fokus dulu untuk belajar & ulangkaji. belajar/ulangkaji bukan sama ke?? :D buka blog tu buka, tapi tak sekerap macam sebelum ni. tapi bila buka nanti insyaAllah saya akan baca semua post & komen sekali korang punya k. hee semestinya meh!


Takpa. ada apa-apa hal nanti aku hapdate jugak belog ni tapi secara rambang lah ya. takkan biar bersawang macam tu jea. haha mesti lah nak share share jugak kan kat sini :D


Nanti korang tolong jaga belog aku ni eh?? pleasee pretty pleaseeee~ kahkah. macam nak merantau jauh-jauh jea suruh orang jagakan blog ni.


Say Aloha & Selamat datang kepada 9 buah buku untuk aku tafsir satu satu (macam mampu) baca sampai tembus. buat latihan sampai lebam. melalak bila tak dapat jawapan. dan stress akan jadi peneman kita.


Selamat tinggal sementara dunia blogging :'( chaitt sedihh. sementara jea tau, sementara. bukan selamanya. doakan kesejahteraan kita bersama ya. Nantikan kemunculan aisyah pada bila-bila masa yeah! haha pirahhh :D


Ok, Wassalam. Selamat berposa semua!

6 comments:

anismaniss said...

anis roslan tu saya ke atau org lain ? hehee ;D [yg ada dkt penting utk hidup]

Syaza Kelyza said...

good luck trial dear ;)

Edy Fee said...

yeah kne update salu..takut follower larihehe

Yuyu Musa said...

good luck!

Yuyu Musa said...

good luck!

Nur Aischa said...

@anis, kahkah dah tentu lah anis wat taktau plak :D

@sis syaza, ok insyaAllah.thanks ya ;)

@edy hahah ya ya btul jugak kan :D

@yuyu hee thanks ya ;D