Tuesday, August 16, 2011

Kita Kena Cool Selalu.

Assalamualaikum. selamat petang. kamsahamida. annyeong haseyoo. dah reti cakap korea sikit sikit ni. wah i loikee. haha #yang reti bahasa korea tu jangan salahkan kita,budak baru belajar ni.maaf kalau typing error.kahkah!

Topik kita hari ni bukanlah nak cakap-cakap pasal korea lagi. tidak, banyak pun tidak. cuma satu perenggan kat atas tu jea ada selit sikit koreanya. huhu. sebenarnya, ada lah post sebelum-sebelum ni kita bermarah-marah dekat seseorang insan yang pernah wujud dalam hidup kita. oleh sebab...(terlalu privasi). huhu. ala lagi pun dah delete ah post tu, padanjari tak boleh buka. cheesywedges betul ! huhu. bukan apa, sakit mata dengan post tu sebab tu lah kita delete. takbest lah kan nak kekenang kekenang benda lama. huhu. sesiapa, tolong hentikan aku asyik dok ulang perkataan 'huhu' itu. bosan membunuh!

Hi kau si jejaka, aku dah pun minta maaf seikhlas-ikhlasnya pada kau. harap kau terima maaf itu. tak ada niat tercelah sebalik batu atas maaf itu. memang aku salah sebab teradvance emo pula masa tu. ye, bila gaduh memang membuatkan aku jadi hampir tak matang. kuikui.

wey muka aku peliks !

Alhamdulillah. ingatkan bila hantar mesej pepanjang pepanjang cecah 3pages, tak ada respon. manalah tahu kot dia marah lagi kat kita. tapi lain pula respon yang kita terima dari dia. macam ini lah.

"Hahaha its okay lah hihi. Alrite alrite." pastu buat emoticon gelak.

Fiuhhh, hampir nak berpeluh ketiak mak ni bila nak buka mesej dia. diingatkan kena tibai jampi serapah balik. rupanya tidak. syukurlah. hehe oyeah.

Maka selamatlah perasaan bengang yg terpendam selama ni, terungkai akhirnya. semoga hidupmu lebih dirahmati. kita settle cara baik-baik kan. lupa jelah masa lalu tu kan. bagus bagus.

Setiap orang ada masalah tersendiri. yang tersirat & yang tersurat. termasuk kita jugak ni, ada lagi satu problemo tak settle-settle lagi. dah okay, tapi. itulah, still nak diamkan diri. takpa, jangan risau lah.


Okay,akhiri entry ni dengan penuh senyuman manis lagi kacak's aka macho's bergaya. ewah.

13 comments:

syafiqakarim said...

haha naseb dia okay okay.
pakwesss kesayangan lah tu

JumiYumi ♥ said...

nasib baik ok.
kalau dah cantik tu ttp cantik la
kan? ^^

Nur Aischa said...

@syafiqakarim eh bukan pakwe la. haha

@jumiYumi tula, bagus la camtu kan :)eh mana ada sis ni. hehe

Zylee said...

hehe, mesti time tu ingat dia tak bole maaf kan?
heh takpe, sekarang dah settle dah. bole lega.

aizadalias said...

ok nak cool jugak la ;p

Nur Nabilah Nordin said...

cntek nye dia

Aimi Fathiah said...

tomeyy hahha comella pakai shawl eh? ke pashmina pakai? cntikla

sifu im said...

tp wajah ko x nmpk cool pon??hehe

nk bljar korea ngn ko leh tak??haha

shahrul said...

aiya aisyah.. muke ata senyum.. hahaha... senyum sokmo tau.. haha

Syaza Kelyza said...

hihi bagus la kalau dah okay kan ;)

Nur Aischa said...

@zylee a'ah oh, tahu takpa. haha tp nasib baik dia okay jea :D yeah dh lega ni. hee

@aizadalias hahah okay2, jomjom :D

@nur nabilah nordin manada la,awak lagi cantik ;)

@aimi fathiah alolo aimi pn tomeyy gak tau ;3 a'ah ni shawl biasa,cotton. hihi

@sifu im hahaha adalah tu, tgk betul2 :D eh baik jgn,habis rosak bahasa dorang nnti.

@shahrul hahaha mcm pernah dgr la ayat tu :D ok senyum sokmo.haha

@sis syaza a'ah lega leha ;)

Ema Razali said...

haa okay dah pon. hihi papehal cool k babe? :-)

Nur Aischa said...

hehehe oryte oryte ;)