Monday, August 1, 2011

Kita Kan...

Assalamuaikum. selamat pagi semua. indah pagi ni bertepatan dengan satu haribulan ogos sama maksud dengan bulan ramadhan & hari kemerdekaan menjelang tak lama lagi. kita nak cakap sikitlah kat sini. sebahagian dah ada yang tahu tapi sebahagian besar lagi mungkin belum tahu. so sini gua nak cerita sikit ah #gangster ayat dia.

Gambar belog dah tukar. gambar twitter dah tukar. gambar foormspring pun dah. cumaaa pasebuk belum lagi. oh yela saya mana ada online pasebuk lagi dah wak, takkan nak tukar jugak. nanti ada yang musykil sangka saya online. tak tak. terpaksa biarkan dulu kejap akaun pasebuk tu.

Dah dua perenggan saya tibai nampak macam panjang tak panjang. perkara sebenarnya saya kasi tahu, hemmm cehceh :D beberapa hari lepas saya dengan rasmi serasmi rasmi yang mungkin saya kekalkan dalam hidup. saya dah pakai tudung lah wak. sweet tak sweet tak? dahdah. mari berfokus. saya taknak ulang benda sama kesilapan yang lalu. biarlah sekarang ni jadi pengajaran berguna untuk diamalkan sampai akhir hayat. InsyaAllah doa doa lah selalu. dari hari tu saya dah mula pakai. hee

Sorry lah naik lori lah. tahu memang selebet. tak omey macam gegirl lain. takpa ini baru starting. masa ni keluar dengan adik. saya nak lupakan kisah hidup lama saya semua.

Harap diredhai olehNya dan diterima amalan. jangan pertikaikan apa yang saya buat sekarang, saya ada perasaan. cehceh. saya pun perlu berubah. kita start slow slow dulu, jangan terburu buru yang penting dah mendatangkan kebaikan. amin.

Hari ni gembira sebab dapat puasa. haha tetiba nya. Assalamualaikum, bai :)

9 comments:

Syida Laily said...

alhamdulillah . comel lah :) . apa yang tak comelnya . cantek sangat2 . hee ~

s e r r y. said...

wahh .
da pakai tudung eh ? lepas nie tak freehair lagi da ?

.farah nadhirah. said...

fuyohh! comelnnye beliau. heee

anismaniss said...

lepas nei 2ngu turn anis plk menutup aurat ;) btw ecah comel sgt .

si alang said...

waaaaaaa....bag0s la kalu cam 2....semua 0wg akan supp0rt echa kalu echa nak berubah cam nie..termasuk la tika =)kalu b0le tr0s kan cam nie =)

Y-A-S-M-I-N said...

salam hey you looks cuter. seriously, suka tau tengok your face with hijab ;D

Nur Aischa said...

@syida haha takpa tk pnting smua tu yg pnting skrg kena btul2 pakai tudung ni.

@serry a'ah taknak free hair lagi, kekalkan bertudung jea dari skrg ;3

@farah awak lagi comel, kita tak. haha

@anis yeayy saya tunggu tau wak! <3

@si alang hehehe thanks sgt tau, insyaAllah dear.

@yasmin w'kum slm. hai hai :D trima kasih sgt ya <3

asma salsabiila said...

bagus . kan lawa pakai tudung . jangan ulangi kesilapan yang lepas ye kawan . selamat menjalani ibadah puasa .

Nur Aischa said...

kayyyyyyyyy hahaha don't worry :) agama kita tak boleh main2 kan. slmt jalankan ibadat puasa jugak ;)