Saturday, August 13, 2011

Apa Kita Rasa. (Selamat Ke-200 Follower)

Assalamualaikum. hari dah lewat malam. dah masuk pagi. tapi jasad ni masih tak nak tidur bersemadikan mimpi. mungkin sebab terlalu fikirkan hal-hal yg aku sendiri tak pasti #pasal post yang lepas. tergugat perasaan ni untuk percaya pada dia lagi sekali. aku penat. sudah lah, cukup dengan apa yang dah lepas.

Yang aku mampu cuma diamkan perasaan ini dan tidak lagi meng-aktifkan telefon bimbit buat seketika. biar lah. aku tak nak terima apa-apa alasan lagi. cukup.

Salahkan mata yang degil untuk lelap. sebab dah seronok terlena waktu petang tadi. hihi

Haa cukup-cukup lah bermadah kata. walhal aku masih mentah untuk menyimpulkan seribu bahasa. kahkahkah. itu dia, kasi hoorayy sikit!! syukur kepada-Nya, follower kita dah cecah 200. alhamdulillah wak, thanks awak yang jadi ke 200. kita nak minta maaf sebab takda hadiah atau apa-apa anugerah nak bagi dekat awak cik Jaiton Shin. tak jumpa link belog awak sebab awak follow guna twitter kan? alahai sila tinggalkan link dekat cbox tepi tu untuk kita dapatkan blog awak balik :) kita hargai awak-awak yang sudi jadi follower blog yang tak semenggah ni. kita bukanlah blogger popular. haihh.

"haa apadahal, kita suka tunjuk gigi sekarang walaupun tak berapa rata sebenarnya."

Dan terbukti lah hasil gambar di atas menunjukkan betapa bahagianya hati ni kepada awak-awak semua yang sudi follow belog kebanyakan ni. hee kasi heart banyak sikit    ♥ 

Terima kasih sekali lagi semua. kasi muahh sikit untuk girl-girl ya. haha :-*

Selamat malam dunia. nak tidur, tunggu 3jam lagi untuk bangkit bersahur. mari berniat puasa ramai-ramai :) Kbai bai.

7 comments:

Kumpulan puisi said...

Assalamualaikuum,,.
pertama kunjung di tempat ini,,.
salam kenal ya,,.

Ditunggu kunjung ba lik ya,,..
makasi,.

Wuming said...

Untuk follower yang ke 202 dua tak ada entri ker?

Saja tanya... tak ada apa... :)

Tahniah kerana dah ada 200 Follower..

Nur Aischa said...

kahkah. ohh, ok btw trima kasih sgt ya sudi follow kita :3 ni biasa saja,ada org smpai cecah 10k oh :)

Anonymous said...

nanti ko bg hadiah kat aq if aq jd follower yg 300 blog ko. haha

sifu im said...

ak nk jdi yg ke 203 la klu cmtu..hehe

Nur Aischa said...

@anonymous aka shahrul shafiq haha itu pun kalau kau dh ade belog ya :D

@sifu kahkah sila sila kan. hehe btw thanks sgt ya :)

Nur Nabilah Nordin said...

cntekk nyee diee sukaa laa...


follow u