Sunday, July 17, 2011

Saya Seorang yg Ceria

"MUKA ATA SEYUMMM"

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu :) yeah, saya dah kembali happy sekarang ni. tak ada tension-2 lagi :D sesungguhnya memang happy sangat-2 lah. haha kan saya dah kata sedih ni sekejap jea tak lama mana pun, tengok sekarang dah okay. alhamdulillah lega hati ni. nak tahu sebab apa, sebabnyaaa. hehehe pukul 1pagi yg kelmarin tu aku wish birthday ex bf yg last couple tu(SINI) baru pagi tadi dalam pukul 11.30 dia reply. biasa-2 jela dia balas :) dah petang sikit tengok-2 dia hantar mesej, wahhhhh macam tak sangka. ada itu sikit selunuk(seronok) lah :D serious! dah berabad kot, takda berabad pun cuma beberapa bulan la, hehe langsung tak contact sampai lah pagi kelmarin tu. tak lama lepastu dia call pula, wah lamanya! hampir dekat satu jam(untunglah ada telepon rumah). haha kitorang cecite dan borak panjang lah. macam-2 ada~ :D ehem ehemm cececee dah macam jejak kasih.

"MUKA KERANG BUSUK MACAM NI LAH"

Seperti gambar yg tertera di atas, sebegitu rupalah muka kerang busuk saya yg  sedang mengamati ke-happy-an itu. HAHA alahai~ teruk nauu muka aku kan. a'ah tahu kita hodoh tak omeyy macam awoks ;) okay lah itu saja untuk pagi nan buta dihari ini. sekian wassalam.

Alamak gambar pergi putrajaya tengok taman bunga floria tu belum update lagi sebab memory card kat adila, dia amik pinjam dulu. nampaknya isnin malam atau selasa lah baru di update oh :( haiyaa lamanya. tapi takpa tunggu jea yea ;D serious best semalam pergi sana! heee moh ajak santai bersama keluarga sanak saudara bapak bapak ibuk ibuk,semuanya ada disini. goyang inul yukkkk(MENGARUT). esok hari terakhir pameran kat sana ^_^ 

5 comments:

Syida Laily said...

bestlah kan orang pergi putrajaya semalam kan.. haha
tak dapat join semalam sebab nak pergi cari buku science yang macam cikgu nak tuh.. tapi tak dapat pun :(

Syida Laily said...

bestlah kan orang pergi putrajaya semalam kan.. haha
tak dapat join semalam sebab nak pergi cari buku science yang macam cikgu nak tuh.. tapi tak dapat pun :(

Nur Aischa said...

hehe tulah syida ni rugi tau :D laa buka sc kuning tu cari la kat kedai buku skolah kan ada.

Syaza Kelyza said...

bagus la happy2 . jangan sedih2 okay :D

Nur Aischa said...

haha okay2 kak ;)