Sunday, July 10, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Hai hello :) wahh macam tak sangka first time kot kena tag ni. haha adik farah cantik kita ni tag kan untuk join contest giveaway. sebenarnya aku sendiri pun tak tahu macam mana tapi try cuba jea la :D ok, kalau nak join korang klik terus kat banner tu. nanti tengok lah syarat-2 dia semua ada kat situ. haa hadiah dia memang best tau! menarik ke-babooooom! HAHA siap ada sponsor lagi oh. tu tu, tengok bawah ni ;)



Jadi saya nak tag kat kawan 3 orang Aina , Asma , Serry . Jom lah join yaa!!

5 comments:

Syaza Kelyza said...

wahhh . good luck dear :)

Far8 budak baik said...

ne mesti sebab hadiah dy
keba booommm kau ikut kn..
hahahaha

Nur Aischa said...

sis syaza- hee okeh temaseh kak! ;)

Nur Aischa said...

far8- haa tahu takpa oh HAHA taknak join kea? :D

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,