Wednesday, July 27, 2011

Hai Rindu Facebook lah


#Everyday I'm Shuffeling. haha masuk-2 jea entri dah nyanyi, bagi salam apa tarak kah minachi ?? oke oke, Assalamualaikum  & Selamat malam :)


Apakah cerita facebook pada masa kini ? aku dah jadi rindu dekat facebook. tak pasal-2 dah tak online langsung benda tu kan. wah benda. dengar khabar im chat dah lain? siap ada virus "how are you" lagi. amik berat betul dan rasa dihargai bila facebook asyik tanya macamtu, padahal itu virus. lagi-2 bentuk im chat tu dah bertukar bentuk. ya dak?? rindu nak komen gambar, buat semak kat status kawan-2, tengok perkembangan kawan-2. nak nak lagi kerja meng-like gambar. muehehe ;P


Tapi apa kan daya gitu, memang takda masa & jangan haraplah nak buka facebook tu. bukan buat masa sekarang! memang tak sekarang, kau tunggu jelah habis spm nanti aisyah baru boleh buka. dapat online blog sekarang ni pun dah rasa syukur sangat. siap boleh up-to-date lagi. huah huah



27 Jul 11, 06:57 PM
arza: eca , nama arza ada kat blog eca la.. woot woot , terharu nye , awww <3.. haha thanks btw.. rindu eca.. nnty lepas abes SPM , kita hangout tau :D


main copy & paste jea atas ni, biak p lah.


Tak sangka arza kat atas ni, kawan saya. selalu baca belog bengong ni ? HAHA wahh arza, rajin betul oh baca belog eca, ingatkan dah tak lawat sini. ya la, dah lama tak jumpa macam dah senyap sunyi sepi. last jumpa masa cuti dua minggu bulan enam kan :) terharu sikit, bukan sikit tapi banyak. kahkah. terima kasih banyak-2 pada kawan-2 kat luar yg sudi kunjung-mengunjungi belog tak cantik ni. #nanti ada masa betul-2, nak ubahsuai lagi belog ni. dan terima kasih banyak juga tak lupa kepada rakan blogger yg sudi beri sokongan selama saya berblogging sampai sekarang. InsyaAllah sampai ke tua cucu cicit nanti akan ku update jugak belog ni. kalau masih mampu dan ingat lagi pa-se-werd untuk log-ge-in. hehehe


Dan minta maaf sangat-2 kalau ada sesiapa yg tag gambar kat facebook tu tapi aku takda bagi respon, memang tak online dah kan. lagi satu friend request yg paling aku kesali dan permintaan tergendala buat beberapa bulan ni sebab tak dapat nak approve. hmm sabo ya. jadi tunggu jelah aku habis spm bulan duabelas nanti. hehe


Okay baibai semua hidupan muka bumi yg sudi lawat belog ni~ ^_^ Y

4 comments:

Syaza Kelyza said...

lebih kurang la kita . sis sekarang ni pun dekat FB tu takde dah nak update status macam dulu :)

Nur Aischa said...

eh sis pun sama dh jarang online ya?? senasib lah kita oh. hee apa lagi layan belogg jelah kita haha

aina ali said...

kami di facebook rindu kan eca jugak . amboi arza terharu gitu kn . hhahaha

Nur Aischa said...

hehe takpa,kat skolah dpt jumpa jugak :D tulah arza nih. hahaha