Sunday, July 31, 2011

Esok Dah Puasa Yeayy !

Assalamualaikum semua dan salam bulan ramadhan :)

Hari ni punya cerita nak kisah kan pasal bulan puasa bagi umat Islam. eksaited kemain semua orang nak sambut puasa, belum start puasa lagi dah ada yg shopping awal awal. wahh seronok lah, mesti takut habis stok sebab tu beli cepat cepat dulu kan? haha takpa la. pejam celik esok dah puasa, lepas tu raya, lepas tu ada periksa besAAAAA punya iaitu exam trial bila habis jea cuti satu minggu raya tu. mak aih apa lah nasib. memang tak dapat sakan raya tahun ni. apa kan daya, redha jelah. untuk masa depan jugak.


Hurray! tak sabar nak main bunga api. hahaha kalah budak kecik aku ni. nak main mercun pop pop lah nanti, beli bebanyak. kahkah. *pop pop pop pop


maka keluarlah jelmaan ini ;P

Jom kita semua puasa penuh, baru poket penuh dapat duit raya *rosak pemikiran. jadi di sini, saya selaku NurAisyaah ingin mengucapkan kepada semua mulslimin & muslimat tak kira kat mana sekarang, SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK.

Okay lah jagadiri semua ;)

2 comments:

Syaza Kelyza said...

selamat menyambut Ramadhan dear ;)

Nur Aischa said...

hihi okay kak, selamat menyambut bulan ramadhan jugak ya. sama2 kita cuba puasa penuh :D