Friday, July 22, 2011

Enthusiastic

Hai assalamualaikum :)


Alhamdulillah, aku dah semakin rajin belajar sekarang. lagi-2 kalau ada homework akaun, wahh semangat nak siapkan kerja akaun tu bertambah-2. haha hurrayyy! seronok sangat semangat tu dah datang balik, dah tak pemalas macam sebelum-2 ni. harap korang dapat doakan yg terbaik untuk saya eh eh? ;D -AMIN-


Homework semua hampir 75% (anggaran semata-mata) gitu dah siap, boleh relax jap :D sekarang ni nak main game dulu eh eh? haha okay bai bai, takecare ya korang~

6 comments:

shahrul shafiq said...

chaiyok chaiyok aisyah... bgus ko bertambah rajin.. semoga ko dpt result yg bgus dlm spm :D

Syida Laily said...

saya pun makin semangat nih. haha. semangat baru datang dari cikgu azza!

Nur Aischa said...

shahrul- wahh haha oke2,kau pun sama ya :D thanks tau. hee

Nur Aischa said...

syida- hahaha a'ah kan,sejak teknik menjawab dgn ckgu azza haritu, terus jadi smgt nak bljr akaun :D jom kita sepp! haha

Syaza Kelyza said...

belajar elok2 tau :D

Nur Aischa said...

hee ok kakak sayang :D