Monday, June 6, 2011

Twitter ;)

Yeahh,i've got a twitter right now.
Ya lah,aku tahu semua orang dah ada twitter sekarang,aku ja yg lambat.kahkah
Update ni pun cuma nak beritahu kat korang semua,baru jea buat twitter dalam berapa hari yg lepas.
Free-free nanti visit and follow lah ya my twitter ;D


Nah,ini dia link twitter saya,

*actually dah dapat follow twitter Noh HUJAN tu. yeahh,hahaha Mizz Nina pun >,<

5 comments:

safiah rohaizah said...

nak buat jugak laa . haha

scha said...

hahah lai lai~ :D

muhammad zaaid (tuulang) said...

aha, ish aku pun tade twitter2 ni, haha.

Muhamad Fikri said...

Tak nampak kau tweet pun

scha said...

ada lah wey,cuba kau check balik?? aku punya tak private.