Thursday, June 16, 2011

STOP online facebook

Seperti yg dah dimaklumkan dekat fb tadi,akhirnya aku berjaya jugak nekad buat keputusan untuk tidak lagi online facebook.NO MORE.cheeewah hahah.jadi tadi aku last online fb,lepas ni aku nak lebih focus untuk belajar.hmm,result exam ppt aku teruk.setengah masak ja,dah dua gagal pulak tu.sedih jea :( ini semua asyik dok lekat dgn fb sampai time untuk belajar pun dah lupa.frust jugak kalau setiap hari macam nih.tak lama lagi dah trial,memang tak happening lah nampaknya raya tahun ni.naik jea cuti terus dah mula trial,macam mana nih.cuak aku dibuatnya.


Tahun ni jelah last sekolah,lepas ni mana ada lagi nak sekolah-sekolah ni.terus sambung belajar,timba pulak life baru.tak tahu lah nanti macam mana.sedih jea tinggalkan fb 4bulan,sampai habis SPM bulan 12 nanti baru aku buka balik fb.aku tak deactive tapi cuma tak online saja lah macam selalu tu.lepas ni aku kena struggle gila-gila masa belajar,aku nak macam masa aku sekolah rendah dulu.rindu time tu,aku selalu rajin buat homework sendiri.tak macam sekarang ni,pemalas sangat.dah hilang semangat belajar,jadi sekarang ni aku nak dapatkan balik semangat tu.YEAHH!! :D


Tapi nanti kalau korang ada nampak aku dok online fb jugak,cepat-cepat lempang aku tau?? hahahaha gurau gurau,jangan mehh.kesian pipi ni nanti xDD tak ada punya lah,dah sekali aku cakap tu memang betul betul punya tak online lah.korang yg nak SPM tahun ni macam aku dekat luar tu,cukup-cukup lah online fb ya,otak korang penat nanti asyik lama-lama menghadap monitor pc/laptop tu :D apa-apa pun harap korang dapat wish yg terbaik untuk Spm nanti.INSYAALLAH ;)


Blog kesayangan ni aku tetap akan teruskan jugak perjuangan,kata pengguna blog tegar.HAHA.tak boleh tinggal punya sebab kalau ada apa-apa yg terjadi dekat aku atau didunia ini aku akan cuba meng-update blog ni.baru tahu ada perkembangan atau tidak kan :D okay la,rasanya sampai sini dulu post ya.ok takecare,byebyebye~ heee



11 comments:

Syahirah Khalid said...

Do your best sista :D

scha said...

okay adik syahira,trima kasih sgt tau :'( mesti akak akan rindu adik nanti.

aina ali said...

hmm aku pun tanak online dah laaa :( result aku terukkk :(

anismaniss said...

do the best babe ! i know u can do it for your spm . try your best oke .result spm kita this year pasti gempak ! =)

Zylee said...

sama sama kita buat the best for spm ni ye !

Syahirah Khalid said...

Sama2 kaseh. Ish adek lagi rindu. Eh study elok2 tau kak.

scha said...

@aina ali, chill girl,we can do the best from now ;))

scha said...

anis- anis pun sama tau! INSYAALLAH,sama2 lah kita tau ;D amin amin. muahh

scha said...

azi- yeah,betul tu! chaiyokk tau! :D

scha said...

syahirah- huhu :'( sedih ohh,ok,adik pun sama ya. form4 ni kena bljr btul2,nnti form5 senang :)

Syahirah Khalid said...

Ye adik tahu kak :) hurm jangan lupakan adik tau <3 tc