Friday, June 10, 2011

Separuh Jalan

Alhamdulillah,kerja folio Akaun dah hampir siap separuh jalan jugak.akhirnya dah sampai kunci kira-kira.korang mesti tak faham kan? hahaha biar jelah,hanya budak-budak akaun saja yg memahaminya :D tengah hari semalam gerak rumah syida,sampai rumah dia terus buat.dia lah yg banyak tolong aku buat kerja tu,thanks banyak-banyak tau syida?? sayang kau sangat-sangat! haha.aku hargainya ;D naik cuti ni cikgu nak tengok,dah buat separuh jalan pun tak apa yg penting buat daripada tak buat langsung oh.okay,dah tak ada idea nak type lagi ni,nanti-nanti ada cerita aku post lagi ya.hahah. do takecare ya? ;)


NOTE: hari nampak macam dah mendung,guruh pun dah start bunyi.buat penat ja jemur kain tadi,nasib baik tak semua.haiyaaa.baik angkat balik lah sebelum basah kuyup nanti :DD

4 comments:

dayanadarmawi said...

ecah , tape2 sye paham ! hha ^^
err akaun ku sudaa terpadam , hebad kan ? sengal btol hha :D

scha said...

haha yeah dayana ;D hah lagi lah terpadam?? aiyoyoyo~ byk tu nak kena buat balikkk.

muhammad zaaid (tuulang) said...

ahaha. padan muke. phew, nasib baik ade cuti 4 bulan sblm sanmbung degree. ehe. :D

scha said...

diamlah,sebok jeh zaaid nih. huhh -.-