Sunday, June 12, 2011

I Will Miss This Moment

Masa ni kita jumpa hari rabu, 08/06/2011
Kita tengah buat mata juling,tapi eca tak ketara sangat,nieyda lagi nampak ketara :D

Kita dah macam adik beradik :')

Masa ni hari Sabtu,semalam lah. 11/06/2011
Kita tengah duduk dekat taman klcc,walaupun hari dah nak hujan ;D

hahaha tak boleh lupa lah time nih xD

Eca dah jadi rindu masa keluar dgn nieyda walaupun dua hari jea dapat jumpa,dah la nieyda jauh dekat pahang pulak :( thanks sangat-sangat sudi keluar habiskan masa dgn eca ya nieyda,sama jugak dgn kakak nieyda.

Esok dah start sekolah,huwaaaaa.sekejapnya rasa cuti,macam tak puas pulak.tapi fikir-fikir balik baik aku sekolah,Spm lagi 4bulan lebih jea nak datang.bayangkan kita nak kena cover all balik semua subjek form4 and form5.tak tahu nak lalui nya macam mana,doakan saya dapat buat dan belajar lebih baik lagi lepas ni ya semua :) aminn..

2 comments:

dhanial yahaya said...

Muka samaaa!

scha said...

haha betul kea ni?? xD ada gak yg cakap mcm tu :D