Monday, June 13, 2011

Dapat Kertas Exam

Hari ni dah dapat kertas exam pertengahan tahun yg sebelum cuti tu,nahh.sekali 4 kertas dah dapat! pehhh,lagi 5 nak dapat ni,cuakk ouh.macam mana markah kertas-kertas tu? hehe tak payah cerita lah. eh eh? malu laa,bukan bagus pun.setakat biasa jea xD hmm yg tak berapa puas hati ni addmath's lah,urghhh.geram,kenapa tak boleh nak skor-skor lagi :'( sedih la macam ni,apa pun aku tak boleh putus asa.tak apa,trial ada lagi.hee.apa pun aku puas hati jugak dgn markah-markah kertas aku,alhamdulillah :)


Tinggal kertas Akaun,Bi,Agama,Sejarah,Ekonomi Asas.Sejarah patutnya dah dapat sebelum balik tadi,tapi aku tak dapat amik sebab kena keluar kelas pergi amik nama budak-budak untuk sukantara tak lama lagi.haihh,memang malas.apa pun tak boleh! HAHA.ok dah dah,tak ada apa lagi nak type ni.maaf ya post kali ni agak ke-pendek-kan sikit,tak panjang macam selalu.hahaha.okay,tatatititutu~