Tuesday, May 24, 2011

Tettt, aku memang Sewel ya :D

First aku nak gelak dulu kejap.ahahahaha.macam orang gila pulak aku ni tiba tiba nak gelak malam buta macam ni.macam biasa,salamnya mana? ok ok,Assalamualaikum for all muslim readers :) cerita dia macam nih.


Lepas makan dalam pukul 8 macam tu,aku nak bukak blog.macam biasalah blogwalking kan,rutin harian tu :D sekali,tak boleh buka langsung oh.tiba tiba google suruh verified akaun google aku tu untuk buka blog.kalau tak,memang tak bolehla nak buka blognya nyahh.aku try banyak kali,tukar lah apa yg patut.email apa bagai.tetap tak boleh jugak! aku buka and buka lagi blog ni,tak dapat dapat jugak! pehhhh,masa tu memang stress.aku apa lagi,sewel gila terus pergi menangis macam orang mati laki.apa tidak ke segannya?? adik aku terus masuk bilik,tengok tengok mata aku dah berjurai.malu tu malu jugak dekat dia,tapi dah tak boleh fikir apa,aku redah je menangis ni.hahahah


Aku hilang akal,aku call asma tak dapat.ceitt,asma pergi off no. maxis dia :( aku terus online facebook,mujur kawan kita sorang ni online jugak atifah yg lagi comel cantik manis.aku terus hantar wall dekat dia,kenapa blog aku tak boleh buka? aku takut ada orang hack ja sebab ptg tadi lah aku biarkan ja blog buka lama lama padahal tak update apa pun,masa tu tgh online fb sekali.aku chat chat dan chat dgn dia sampai puas,aku minta dia settle kan blog aku ni.


Alhamdulilah! dapat jugak buka,yeahhhh tifah dah tolong kita.muahmuah banyak dekat tifah ya <3 *mesti kau geli,hahaha :DD aku sayang kau weh,kau lah penyelamat blog aku ni.bukan apa,dah macam macam aku korbankan selama buat blog ni,tak sanggup den nak tukar blog lain hah.den sayang bonaa pengikut pengikut setio den lai~


Yang macam rasa nak lempangnya,aku ni lah.entah kenapa sekarang suka cepat melalak tak tentu pasal.benda belum settle dah bercucuran air mata.tak munasabah,sampai tifah panggil kita ni cengeng tahu tak? kahkah :D malunya i~ kuikui.dan kalau korang perasan kan,tengok email saya tu,dah bertukar ke hotmail,bukan yahoo bodoh tu dah.HAHA.*kopek sikit mulut nih celupar ja tahu.tapi itu email utk account pak google kita lah,email ym lain cerita lah beb ;)


"Jadi post malam ini,sampai sini saja dulu.terima kasih pada yg sanggup baca cerita biul ni ya. hahaha. ok takecare,goodnight." boleh lah malam ni tidur dgn lena.*krohkrohhh~

3 comments:

muhammad zaaid (tuulang) said...

haha. 1 entry, 455, 646 kisah. biol. haha. :D

atifah said...

haha kau tu haa yang gelabah sangat. cuba cool. haha itu lah gunanya kawan kann?

scha sykes said...

tifah- hehehe yolah yolah,lps ni aku tak gelabah gelabah lagi k,btw thanks so much syg ;D