Thursday, May 19, 2011

Killer Subject !

"agak frust ya muka.macam nak meneran ni" :D

Hari ni exam addmaths.ingatkan soalan boleh tahan,tapi lagi tak menahan ada lah.warghhhhhhhh! macam apa dah oh jawab addmath tadi,semua pakai campur campur jea formula.HAHA.tak tahu nak cakap macam mana? agak terkilan sikit masa jawab addmath tadi.sebelum rehat paper2,lepas rehat paper1 pulak.bukak jea kertas,memang dah tahu soalan agak susah.bukan agak,memang sangat sangat susah pun lah xP dah jawab soalan satu,nak masuk soalan dua ni,dah lupa macam mana nak buat! padahal baru pagi tadi buat soalan macam tu.

Cuba tengok soalan lain,macam takut jea nak tengok,nanti tertembus pula kertas tu.boleh berlubang*tipu.apa lagi,boleh pulak aku ambil mood kejap untuk tidur ya :D dekat 15minit macam tu lah.HEHE.tak lama kan? hahah~

Ada jugak tu yg dah fed up nak jawab addmath,boleh lagi dia pergi baca surat khabar.cikgu pun tak tahu nak cakap apa,cikgu biar kan jea :D semuanya frust jea sebab soalan susah.*tak susah mana,cuma tak buat revision.haha.

Sekian,sampai sini saja lah aku cerita.Assalamualaikum ;)

No comments: