Monday, May 23, 2011

Hoyeahhh~

"nampak tak ada bulatan warna hitam dekat perut tu? terpaksa edit kalau tak habis sexy.nampak perut yg boroi tu" :DD

Wahh kemain happy lagi aku dalam gambar ni.hahah.sampai terlompat-lompat hah :D happy pun sebab tinggal lagi satu paper jea nak habis exam iaitu hari jumaat ni.subjek akaun ohh,masak lah waa.jadi dapatlah rest kan sikit otak ni dari menghafal hafal bagai,3hari beb! siapa tak mahu~ HAHA.tak ada la,esok ada exam jugak,tapi pjk saja itu pun pukul 12.alah,apa lah sangat pjk tu,main bulat-bulat saja dah.*memang nak kena penampar lebih ni.

Okay,have a nice day yaaa ;)

8 comments:

Syahirah Khalid said...

comelnye dea. eh gudluck! :)

ohh pa'ah said...

wahh kemain :D haha comel2. eh kasut you *jeles.

scha sykes said...

syahirah- haha jgn mcm tu xD adik lg comel k! ok2,thanks tau.adik pun sama <3

pa'ah- tula,kemain haha.kasut murah jea tu,lagi jealous kasut u ouh :D

asma salsabiila said...

haha takya edit . comel sikit nampak perut tu . hikhik . tulah tak sabar nak habis paper . nak jerit je *konon macam habis spm =="

scha sykes said...

HAHA mana boleh mcm tu xD a'ah kan,hahaha padahal mmg tak lah nak jeritnya :D

atifah said...

comel lah awak dalam gambar ni ! hahah

scha sykes said...

haha tifah ni,mmg tak lah.mcm apa jea lompat mcm tu,hyperactive ja.HAHA

scha sykes said...
This comment has been removed by the author.