Tuesday, May 10, 2011

Exam Mood :)

Hari ni exam dekat sekolah dah bermula dgn rasminya.
Mula dgn subjek Bahasa Melayu.
Alhamdulillah,dapat jawab semua soalan dan tak ada yg tertinggal.hehe
Harap result Bm kali ni bagus dan tak mengecewakan.
Berhempas-pulas jari-jemari aku ni menulis sampai rasa macam nak patah jea.haha
Berpeluh-peluh jea masa jawab tadi.padahal memang keadaan di malaysia sekarang memang panas walaupun cuaca tak terlalu panas.

Esok exam Bahasa Inggeris pulak.haiyaaa
Macam mana lah aku merepek time buat essay nanti.
Memang habislah aku ganyang.
Mesti tulis ayat sama jea yg berulang-ulang.*konon nak nampak panjang :D
Confirm aku tak boleh skor Bi punya :(
Entah lah.tak nak berharap sangat,dapat cukup makan pun jadi agaknya.haha

Untuk semua kawan-kawan sekolah,buat yg terbaik k.
Prepare cukup-cukup dan anggaplah macam nak jawab Spm :D
We must fight-fight-fight for our SPM soon! yeahhh hahah
Okay, Assalamualaikum..

No comments: