Sunday, April 24, 2011

Mana Hilang??

Terutama sekali,bagi salam dulu lah kan.hehe okeoke,assalamualaikum blogger and blogwalking :) aisyah typing this post with a bigbigbig smileee :D senyum,tak perlu kata apa-apa, SENYUM.haha.haiyak.baru kita perasanlah,rupa-rupanya dah satu minggu tak update blog?? sadisnya,kesian awak ya blog kita tinggalkan macam itu ja :'( jangan nangis jangan nangis tau.(cakap sorang-sorang) dah dah kita nak start cerita ni,awak-awak semua nak baca atau tidak terpulang ya,kita tak paksa aok tau ;D tak kisah.hehe

Selama satu minggu ni agak bengang lah jugak sebab tak boleh langsung nak post cerita baru! berukband punya pasal lah ni,entah kenapa dia lembab semacam siput di tanah *siput pun lagi laju rasanya.bila online facebook kemain lagi laju diaaaa :O tapi jangan risau.walaupun kita tak dapat post cerita tapi kita selalu up-to-date tau tau cerita korang,tak pernah tertinggal nak baca the latest post korang.yeahhhman! hahaha :D betul tau awak,kita tak tipu :) nahh,baru sekarang lah,masa ni jugaklah akhirnya internet kita ni okay sikit,dah sihat balik.lega kejap dapat update blog.nanti kang tak update,sunyi sepi jea blog ni.tak ada siapa lagi nak kunjungkan?? :(

bila internet okay untuk ber-facebook.huishh,apa lagi kan.satu minggu ni penuh dgn online facebook tuh ja,mahu jugak dalam satu hari tu online sampai dua kali.HAHA eksaited habis :D (macam ginilah nasib orang kesunyian,cuma bergantung di facebook ja).kalau dulu-dulu,habis satu minggu barulah nak online.tapi sekarang nak contact kawan-kawan,kenal kawan-kawan baru,semua bergantung di facebook jela sekarang :) itu bagi saya lah awak.hehe

Kita sekolah macam biasa,belajar pun macam biasa,pergi tuisyen pun macam biasa jugak,lepak dgn kawan-kawan dekat sekolah pun sama macam biasa jugak tapi confirm kadang tu masuk air sebab dorang ni tak reti-reti nak berhenti buat lawak.baik masuk maharaja lawak jea korang ni.HAHA okeoke,gurau jea lah awaks ;D okaylah,rasanya dah tak ada apa lagi yg kita nak type?? tapi awak jgn risau,kita mesti post lagi kalau ada apa-apa cerita yg terbaru tau? haha.ok do takecare guys,byebyebye~ ;D

EH EH,LUPA NAK TANYA.AWAK SEMUA SIHAT?? ALHAMDULILLAH LA SIHAT YA.KITA PUN SIHAT JUGAK TAU AWAKS.haha

"menggelabah jea kan aku type pakai kita awak pulak.kata ROCK.mengada nak type pakai awakita ya.haiss.jangan salah faham tau korang semua,mood aku tengah baik lagi coooool gini tu yg post pakai awakita ni.hihih"

No comments: