Sunday, April 3, 2011

I Want to BE Like The Other Girl

Kenapa hidup aku sekarang jadi macam ni.
Aku pun nak merasa jugak jadi macam gadis-gadis yg lain.
Yang selalu rasa happy.
Yang tak kisah apa benda sedih pun terjadi dalam hidup dia orang.
Dia orang mesti akan pandang ke depan jugak and lupa/campak kan saja jauh-jauh benda sedih tu.


Betul lah sesetengah pendapat orang,bercinta memang sakit.
Selepas ni aku memang dah tak nak bercinta lagi dah.
Anggap semua kawan saja!
Asal aku gembira sudah,tak payah runsing-runsing lagi.


Semua yg aku ceritakan itu ada betulnya,memang aku tak tipu.sebab itu semua luahan yg aku pendam and aku rasa :( okay guys,assalamualaikum..