Sunday, April 10, 2011

Hai Readers :)

HalloHallo and Assalamualaikum guys. dah berapa hari tak update cerita dalam blog ni, bukan apa sebab tak ada idea lah guys :( sebenarnya memang banyak sangat-sangat cerita yg saya nak kongsi kan dalam ni tapi selalu tak ada masa.grrr,bengang jea rasa ni.hahah.


Okay okay tak apa.saya tengok dulu macam mana esok ya.kalau tak ada apa-apa hal saya akan buat post terbaru lagi meletup kebaaaboommmm!!! (saja jea over tu xD) Insyaallah  kita jumpa lagi lain masa,takecare of yourself people ;) winkwink!


Nota Ringkas: Buku teks prinsip perakaunan dengan ekonomi asas saya kena rampas ohhhhh sebab tak balut lagi.mungkin esok baru saya pergi tuntut dekat bilik Spbt and dekat situ jugaklah kena balut.haiyakk ~.~

No comments: