Friday, April 15, 2011

Birthday Girl:Cuma Kita Berempat


"itu diaaaa,kawan terbaik saya, 'AINAA ATHIRA BT ALI'.
dia cantik kankan ;) hee

Assalamualaikum dan haihaihai :D ada sihat? sihat ada?? apa meroyan aku ni haha.okay-okay,kita terus pergi ke titik yg lurus.kita nak cerita ni,petang semalam keluar pergi mines kejap.itu pun asma' message last minit,haiyak.punya kelam-kabut aku nak bersiap.pergi mines sebab nak celebrate birthday aina,nak lepak dgn aina punya pasal aku sanggup naik cab dari rumah sampai terbang hangus macam tuh ja RM10 T_T wuwuwu,pakcik taxi tu memang cekik darah! haha bengang saya tau semalam,ni semua sebab tertinggal bas rapid.saya tak dapat nak upload gambar masuk dalam blog ni,internet lembab lah guys ;'( saboo jelah nampaknya.

Kitorang celebrate birthday aina simple-simple jea,pergi makan-makan lepas tu bantai karaoke 8 lagu.kahkahkah xD tapi apa pun,petang semalam memang ROCK THE WORLD 2011 lah wa cakap,lagi-lagi masa karaoke.release tension,memang berfeeling habislah masa nyanyi tu.hihi malu saya nyah >,<

I Heart You Girls ;D

"Ainaa,sorrysorrysorry sangat tau tak ada kek pun untuk kau :( harap kau happy and happening lepak dgn kitorang semalam.hihih.Thanks sangatsangatsangat sebab belanja kitorang karaoke semalam.muahmuah! haha mengada kau aisyah" xD

-->Okay see next post ya guys,takecare,miss yaaa ;)

No comments: