Friday, March 18, 2011

ROCKETEER ♥

wooooo.start dari semalam sampai ke hari ni aku asyik dengar lagu ROCKETEER by FAR EAST MOVEMENT ni saja oh.heee.rasa macam dah fall in ♥ pulak dgn lagu ni.aku suka sebab beat dia best.coooool ja :D chill rasanya.kamu semua try lah dengar nanti? tak tahu la bagi korang sedap ke tak tau.kalau tak sedap tak apa ya.hahah.yg penting aku suka dengar lagu ni 

No comments: