Thursday, March 17, 2011

menangis tak berlagu

YA ALLAH ! hampir nak jatuh jantung aku kejap tadi.cerita dia macam ni la.tadi aku saja-saja try edit blog ni,tukar background dia apa semua yg patut.lepastu pergi dekat design macam biasa edit html kan.aku pun dapat idea,saja-saja nak tukar kepada background yg masa dulu-dulu aku start join ber-blogging ni.so bila dah tukar aku lupa nak preview dulu.aku terus ja main save template tuh.sekali aku klik view blog memang dah jadi blog asalan yg lama dulu-dulu tu.bila aku klik design, perkataan edit html dah tak ada.repeat-->DAH TAK ADAAAAAAA !


aku pun terus jadi kelam kabut.tak keruan cari perkataan edit html tu.blog aku jadi lain terus tau bila aku dah tukar ke template asalan yg lama dulu tu.bila tak jumpa,aku terus jerit panggil  adik aku.serious shit aku terus menangis babe tadi.hahahaha.teruk betul aihh.so aku try relax,chill-chill kejap.aku cari perlahan-perlahan perkataan edit html.nahhhh jumpa jugak!! tapi aku dah tak ingat aku jumpa perkataan tu dekat mana oh?? serious dah tak ingat.rasa macam mimpi ja masa aku klik edit html tu.


lega sangatlahh dapat balik background aku yg sekarang ni.nasib baik aku dah copy awal-awal segala code html ni.muahmuahhh.HAHAH gedixxx gila :D sorry tau,meroyan sekejap ya.haha.yeah,tulah padannn dengan muka aku.gatal lagi jari-jari tu nak klik sana-sini.dah tahu tak pandai tu jangan main sukahati jea belasah sana-sini ya.haisss.


p/s: jadi inilah hasilnya blog aku yg sekarang ni.walaupun tak cantik dan hebat macam blog kamu semua,tapi aku suka.hihih  okay bye readers,take care.assalamualaikum ;)

2 comments:

atifah said...

hahah aisyah akan menangis hanya kerana small matters. haha cute lah engkau ni

scha sykes said...

mana da,big matters lah tu ohh.hahaha.takde ar hodoh je aku tgk ada la :D