Tuesday, March 1, 2011

kau ni siapa?

sampai je rumah,tiba-tiba dapat satu misscall.tengok-tengok nombor yang tak dikenali tapi nombor tu aku save,sebab sebelum ini pun dia pernah message,aku buat tak layan ja memang tak ah nak reply.bila hari ni,tiba-tiba pulak orang ni misscall lagi jadi aku pun teruslah hantar message dekat nombor tu.first aku hantar message tu memang brutal,direct pakai 'kau' lah haha,aku memang pantang bila dapat misscall-misscall nombor yg tak kenal ni.gerrram je rase.macam ni la aku hantar message dekat dia.

aku: kau ni siape?
unkonwn number: kou yang call ak,
aku: perasan gila? Tah bila masa plak aku call kau.kau yg mscl dulu tbe2.
unknown number: haha,

bzzzzzztttt.apa entah motif dia nak gelak 'haha' ? bengong  budak nih.gilo ke apo tuh.haisss.biarlah.yg penting aku tak kan layan mana-mana nombor tak dikenali macam tuh.B A H A Y A !

okayla sampai sini ja dulu aku post,mata pun dah sayup-sayup ni rasa mengantuk.heheh.nak rehat sekejap ye,okay takecare everyone ;)

No comments: