Sunday, March 13, 2011

boring betul hari ni

hai assalamualaikum guys :) sihat tak sihat tak?? haa baguslah sihat ya :D hari ni korang tak ke mana-mana ke? cuti panjang ni tak ada planning nak pergi mana-mana? ke duduk rumah jea study homework yg cikgu bagi tu.hehe.mesti macam tu kan? punya berlambak kerja sekolah cikgu bagi,dgn nota-nota lagi.haiss(mengeluh sekejap)
macam hari ni,aku bosan taktau lah nak buat apa.bosannyaaaaaaa :( jadi aktiviti pun macam biasalah.Ber-blogging/Ber-facebook/Ber-dengar lagu/Ber-tengok tv. ituuu jelah tak habis kerja aku hari ni.haha.nak keluar pun buat apa,bukan ada siapa-siapa pun nak keluar hari ahad kan.semua pakat nak hari rabu tak pun sabtu jea,hari lain takmau pulak.haisss(mengeluh lagi)
tang hari ahad ja bosan.tang hari ahad ja rasa macam mengantuk.tang hari ahad ja blur tak tahu nak buat apa.tang hari ahad ja hari yg menyepikan dalam hidup ni.berapa banyak tang dah aku nih :D


Setakat ini sajalah yg termampu aku nak post buat masa ni.tak ada idea dah.hihi.okay,have a nice dayyyyy ^_^

No comments: