Monday, February 28, 2011

♥ the way you are

Hai Hai Hai ! say HEY to nieyda yusaini.dia kawan baru saye maa :D

Let's begin the story.
saye mula kenal dia bila dia add saye di facebook.bila dah approve,kenal-kenal semua ingatkan cuma jadi kawan biasa tapi rupanya lebih dari biasa.haha.dia ni comel sangat,baik hati,peramah sangat-sangat,suka tegur orang,tak sombong like some kinda people :/ pasal tu saye mula suka berkawan dgn dia oh.sudahla cantik comel pulak tu ;D bila saye online facebook ja,mesti si nieyda yusaini ini akan tegur saye,hantar wall lah macam tu.jadi kitorang pun mula lebih rapat,kihkih.

haha kan saye cakap,dia cute sangat kan :D

ingatkan bila-bila ada time free boleh jumpa nieyda ni,last-last dapat tahu dia duduk dekat pahang! aduhaihh.kuchiwa jadinya.tapi takpe lah,kitorang still boleh contact melalui message on the phone yeaaa.hahah.tak sangka dia minta nombor tipon saye,auwww~ HAHA.Nieyda ni baru ja form4,kira bawah saye lah.hihih.tapi apa nak kisah? berkawan tak kira umur kankan ;D harap-harap kita dapat berkawan lebih lama lah ya nieyda yusaini? :) seriously,i adore your face and your attitude my friend.insyaallah ada masa nanti kita dapat berjumpa yea :D

♥ your glasses :D
-nieydapino-

nahh,sampai sini sajalah cerita saye untuk korang semua :) takecare love you guys!

p/s: korang jangan ingat aku lebih dari kawan dengan dia tau?? takda maknanya aku nih L_S_I_N.hoishh main gila tu doh! hahaha xD memang tak lah macam tu kang boypren saye nak letak mana? habis kena sekeh kepala 360 darjah dengan dia.haa okay itu semua tipu.kbye tata titi tutuu :)

No comments: