Sunday, February 6, 2011

siap jugak essay BI

terima kasih banyak-banyak kepada Google translate kerana dah membantu saye siapkan essay bahasa inggeris.hihihi.dah lama kerja essay tu terbiar jea atas meja,last-last siap jugak tadi.hahah.apa lagi,translate pakai "google translate" tulah xD

-jasamu sentiasa dikenang incik gooooogle translate! haha-

2 comments:

atifah said...

hahah kelakar gila kau ni scha! apsal lah tak tanya tipah je

scha sykes said...

hahahah alaa org lemah b.i kan :( malulah nk tnye tipaa,baik type jea kat google translate terus dah keluar :D