Saturday, February 19, 2011

minggu yang sibuk



aktiviti minggu ni--> Sekolah, kerja sekolah, dikir barat, hoki. Sekolah, kerja sekolah, dikir barat, hoki.haiss.ini jelah yg tak habis-habis benda yg aku alami sekarang.buat minggu ni saja lah.hehe.baru hari ni,saat ni dapat update blog! nak bukak facebook lagi lah tak.ah biar jelah.yg penting blog mesti didahulukan.hihih.


penat tu penat jugak,tapi nak buat macam mana.dah nama budak sekolah lagi,mesti busy pasal sekolah dgn aktiviti sekolah semua.ini baru sikit.belum lagi bila dah besar nanti,dgn kerja,anak-anak bagai.ehh ape pulak TERcerita pasal anak-anak,jauh menyimpang dari topik kita hari ini ya? harharhar xD


keadaan saye sekarang masih baik ;) cuma asyik batuk tak berhenti.kuat plak tuh.letih dada mak ni dibuatnya..jadi kenalah banyak minum air putih.homework yg cikgu bagi pulak,banyak jugak.mmg non-stop lah homework tu kan.pasal ldikir barat,hari khamis lepas terpaksa skip.sebab ada pemilihan hoki.syukur terpilih juga! tak sia-sia training sebelum nih.huahuah.bakal legam lah alamatnya saye :D


tapi,sejak kebelakang ni,banyak benda aku fikir.SERABUT dah jadi dia! nasib baik rambut tak banyak gugur kalau tak habis ada banyak pulau dekat atas kepala nih.chewahh,main-main jelah hahah.sebenarnya,serabut-serabut pun fikir pasal masalah cinta saye lah.HEHE.jangan ingat saye takde masalah cinta tau xD hari tu ada problem sikit dgn irfan,saye buat tak pedulik jea dgn dia(adalah masalah tu.) sampai lah cerita ni dekat ainaa.ainaa pun pujuklah saye.last-last kitorang dapat berbaik jugak,selamat..haha.jadi hubungan kami menjadi tambah baik,alhamdulillah :)


tak tahu nak cakap apa lagi dah? setakat ni tak ada apa-apa cerita lagi.nanti ada cerita baru saye post lagi lah yeah? ;D okay byebye oulss~

No comments: