Wednesday, January 19, 2011

training merentas desa

best gila petang semalam training merentas desa! semangat je ohh aku dengan asma' lari. haha. tapi kitorang bukan main hentam jeh lari macam kuda, kitorang lari sambil jogging. dah lama kot aku tak jogging, mana lah badan ni tak berat -_- memang best lah lari dengan asma' semalam, yg aina tertinggal dekat belakang. lari-lari jea terus aina takde muncul-muncul dah. kesian aina terpaksa lari sorang-sorang :D yg arni lagi lah, tah mana-mana dia pergi ntah. jauh dekat belakang, last-last sampai sekolah lambat, orang lain semua dah sampai dulu pun. lambat sgt arni nih! HAHA. tapi semalam aku dengan asma' lari jea, tak benti-benti pun. kalau benti pun bukannya jalan,kitorang jalan laju macam bangla tu xD
5km berlari semalam dah cukup berbaloi bagi aku sebab dah lama sgt lah tak jogging. kalau nak bersenam atau bersukan pun harapkan dekat sekolah jela. pasal tu aku cuba jugak stay dekat sekolah semalam utk training merentas desa! yeahuu.


p/s: MERIAH sungguh petang semalam,lari ramai-ramai dengan member semua sebab pakat datang training semalam. kalau tak datang kena denda dgn cikgu. haha. bagus korang nih, datang jugak utk meriahkan training semalam xD

No comments: