Wednesday, January 19, 2011

kawan lupa kawan?

sedihnyee kalau ada kawan yg dah lupa dekat kawan kan? macam apa ntah -_- memang langsung dah tak ingat lah dia dengan aku lagi. sadisnye kau kan...dulu masa form4, aku ada kenal sorang budak nih. dia kira dekat jugakla dengan rumah aku tapi dia duduk taman lain.sekarang dia dah pindah,tak duduk serdang lagi dah.masa dulu-dulu aku pernah keluar lepak dengan dia, selalu message, kadang-kadang terserempak dekat mines tak pun dekat ktm serdang kalau aku balik lambat(balik petang). memang caring kot dia,kira kitorang ni rapat lah. tapi jangan salah faham! aku dengan dia cuma member baik jea, memang takde pape.


haritu lah.tiba-tiba jea aku terasa nak text dia. aku text lah dia, saja tegur kan.
aku: heyy anep!
anep: siapa ni?
aku: eh ni eca laa, tak ingat dah kea?? :)
anep: eca mana? tak ingat laa sebab ni pakai phone biasa,number-number lama semua takde.
aku: ohh yeke. em takpe lah. sorry ganggu. k bye
anep: laa. cakapla ni siapa?
aku: tak kan tak ingat dah kot.
anep: eca ampang ea?
aku: bukanlah
anep: eca desa?
.............................................. -_-
sadiss bhai kau nih.sampai hati tak kenal aku dah kan..? hmm apa lah.dulu kau jugak yg selalu cakap aku sombong,dah taknak kawan dgn kau.sekarang bila aku tegur kau,kau langsung tak ingat aku lagi kan?? sadiss memang sadisss! tahula kau duduk jauh dah sekarang tapi takkan member lama pun dah lupa? ceittt! sebelum cerita ni terjadi,last kitorang contact pun dekat fb.dia tegur aku,tapi chat skejap je.dia dah off..


em biarlah dia.masing-masing ade life sendiri kan,buatpe nak p menyibok! aku harap kau akan cam dan ingat aku balik kalau kita terjumpa dekat mana-mana lah kan.itu pun kalau lah, kalauuu :(

No comments: