Sunday, January 9, 2011

Jalan-Jalan

jalan-jalan, carik pasal. haha tak ada lah. jalan-jalan tengok and baca blog orang. aku menghayati satu persatu 'post' setiap blog masing-masing. ada cerita sedih, gembira, luahan perasaan, marah, macam-macam lagi. hehe

okay, itu saja lah aku nak bagitahu, hahah. tak ada benda aku nak cerita buat masa sekarang ni? now, nak pergi gosok baju sekolah, lepastu susun jadual and terus mandi. nak get ready tengok anugerah juara lagu 25 dekat tv3. semangat betul! huahua. nak tengok yuna, hujan especially, my fav one. "NOH" auww, hahaha (jangan.. nanti mizz nina marah) :p and and, bunkface! jomm kita tengok ramai-ramai nanti tau! :D

*rinduu gila dekat irfan,dah berapa hari tak message. tak tahu apa cerita pun pasal dia -.- lastly pagi tadi dapat message jugak. (apa masalahnya tak boleh cerita sini lah. hehe)

Take Care Guyss :)

3 comments:

atifah said...

haha noh. i adore noh. gila gila suka dia lah. tak sangke scha suka dia. sep sikit !

aina ali said...

alaaa tipah kau sebok laa . aku suke sam bunkface handsome gileee ...

scha sykes said...

tifah: wahh kau pun sama kea?? hahaha kita geng! :D gv me 10! hahah
aina: alaa tak habis2 dgn sam bukface dia tuh. haha