Sunday, January 2, 2011

Berhabuk !

Haii. Hollooo.
Korang semua apa khabar ?
Sihat sejahtera kan kan?
Tak ada yg sakit-sakit kan?
Alhamdulillah..
Baguslah macam tu.

Eyy, apa kena tah dengan aku nih!
Baru sekarang nak update blog. grrrrr
Memang dah berhabuk lah kan, tak tahu apa cherr dalam blog ni.

Orang dah sambut new year, dah beli barang sekolah, baju sekolah.
(sekolah lagi ke korang ni?? hahahah)
Cakap je orang, padahall aku pun sama! :D

Aduuu, esok dah start sekolah!
Tak merasa langsung cuti panjang yg lepas. grrr
Excited pun ada jugak ni nak sekolah besok. hehe ;D
"Okay dah!"

Topik kat atas tu pasal berhabuk.
Sebab apa?
Sebab dah lama tak sentuh pc, dah lama tak online facebook dan dah lama tak update cerita dalam blog ni !
Serious HABUK lebih dah =='
Tah apa cerita kat facebook tu kan?


Jadi, aku nak ucapkan kepada semua yg masih bersekolah, yg dah habis sekolah, yg baru masuk tadika, yg baru nak masuk sekolah rendah, yg baru nak start kerja, yg dah nak balik asrama.
"SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011"
^_^
Harap tahun 2011 ni lebih bermakna utk korang.
Macam aku la, SPM victim doh! grrr
cuak cuak cuakk. hahah
So tahun ni kena lebih serious la oh, tak boleh main-main lagi dah -.-

Okay bye-bye ;)

No comments: