Sunday, January 16, 2011

10 things i hate about you

bangun pagi,gosok gigi,cuci mukaa,pakai bajuu.pergi sekolah,minum susu,balik rumah,jumpa ibu.gilossss,aku masuk air ke apo?? hahahah *sorry guyss,bila update blog pagi-pagi macam ni lah jadinya aku :D


aku baru je lepas ber-blogwalking ni.sukaaa baca and tengok blog korang ^_^ nak tahu tak? aku bangun tidur je tadi,terus on pc,terus cucuk broadband,terus pergi ke laman sesawang,terus klik ke BLOG.dengan tak basuh muka lagi,rambut macam singa? kahkahkah.ini lah aku,yg overdoss semangat sangat nak bukak blog.aku memang macamtu,tak sah dalam sehari tu tak bukak blog sebab nak lebih tahu setiap update followers ;)


okaylah,itu je kot nak bagitahu.hehee :P


p/s: post atas tu saja buat gelabah.sebab tengah update sambil tengok cerita itu dekat tv8 sekarang nih.hee.okay byebye,see ya!

2 comments:

atifah said...

haha budak budak baru nak rajin meng-update blog biasalah tu. haha kau ni cuba lah bangun pagi je terus bukak buku ke. takpe lah jugak kan?

scha sykes said...

hehehe biarlah.jealous! HAHA. yee lah cik tipahhh -.-