Wednesday, December 1, 2010

Update Blog!

Haiii.
Selamat datang ke blog saya, nuraisyah.


Entry kali ni just nak update story jea, pasal rasa macam dah lama tak meluahkan kat blog kesayangan aku nih. hehe
Nak cerita nih.
Cerita apa eh ??
emm Rasanya, macam2 cerita aku ada.
Cerita menarik, bengang, kelakar, romantik.
(tak habis2 dgn cerita cintun dia tuh. hahahah)
Haishh, banyak lah!
Tak terbilang. chehh
TERBILANG gituh. podahh

Haa !
Ni nak cakap nihh. hadoyy, hampir terlupa pulak nenek aisyah nih.
MINTA MAAF YEA.

Aku rinduu dgn blog aku, rindu dgn blog follower2 !
Dah lama tak baca blog kawan2 saya, nak bacaaaa!!

Pelbagai macam perisa cerita korang dah update kan??
 uwaa!
Dah byk cerita yg aku tertinggal kat blog kawan2 tuu~

Tak apa, lepasni aku cepat2 lah baca blog korang yea??
hee

Okayh, itu saja untuk malam ini.

-G O O D N I G H T-

No comments: