Thursday, December 16, 2010

Sedihnya ;'(

> Salam. Hai kawan-kawan, mesti korang perasan kan? kenapa aku dah lama tak update blog, dah lama tak berkongsi cerita dengan korang semua. haihh =='

> Ini semua line broadband MAXIS punya punca, LEMBAB ! Sengaja tak nak bagi aku online facebook puas-puas macam dulu, update blog macam dulu, ber-Walking setiap blog korang semua. Arghh ! Frust otak nih. huhu

> Apa pun, bulan dua belas ni aku agak busy sikit, dgn kerja sampai malam terkadang. Insyaallah bulan januari tahun hadapan free sikit kan, dapat update blog puas-puas! hehe tu pun kalau bb aku ni dah cukup sihat wal afiat lah. x(

> Tak dapat nak tengok siapa saja yg follow blog aku, sebab tiba-tiba dia keluar kat situ "internet connection error" pehh! memang menyirap lah tak dapat nak follow balik blog korang :(

> Kepada kawan-kawan baharu yang follow blog aku, terima kasih sangat-sangat sudi nak ikut blog aku yang tak seberapa cantik macam blog korang <3<3

Ada masa nanti aku update lagi yea, byebye. see you all next time :( takecare, love you.

No comments: