Friday, December 24, 2010

Muka Frust Satu Hari !

Salam. Hai..

Ni nak cerita pasal tension nih.
Pehh bapak lah gila frust siaaa hari nih !
Entah kenapa tiba-tiba nak marah-marah.
Tak ada angin tak ada ribut tiba je aku nak naik minyak hari ni ;'(

Tak tahu kenapa..
Sebaba apa..
Tapi yang paling kesian kat angah laa :(
Kesian dia..
Sebab time nak closing kedai tadi, aku terus pergi kitchen, marah-marah kat angah, dengan tiba-tibanya!
Bapak kejam aku nih pergi sound angah hahah.
(sebab time aku dah hantar barang kat adha suruh dia basuh, aku macam terdengar yg angah cakap dekat aku, 'aisyah ni lembab ah buat kerja!')
Itu lah sebab dia aku aku terus berang kat angah.

Ke aku silap dengar ??
Tu angah pelik dengan aku, kenapa tiba-tiba je aku pergi marah dekat dia ?
Sorry tau angah..
Tak berniat nak marah, eca je yg salah dengar..

Mungkin sebab aku penat sangat kut kerja, terlalu letih.
Tu yang tension gila babi sangat tuh =='

Aku marah tadi sampai terbawa-bawa dekat rumah..
Habis adik aku kena tempias marah aku ni sekali..
Kesian dia.
(TERUK ah kau ni syah!!)

Sekali ambik kau, aku kena marah balik dengan adik aku, sampai mak aku pun terjaga dari tidur dia lepastu terus marah kat aku balik. hahah!
(padan muka kau syah!)

Aku terus masuk bilik, kunci pintu.
Lepastu kan korang.
Akuuu. aku. . .
Aku menangis. heheheh :p

Ye! Aku menangis!
Macam orang gila jeh rasa masa tu, HAHAH
Tapi bila dah lepas menangis, aku rasa lega doh, memang lega sangat, rasa terluah semua frust aku nih.

Harap hari esok aku akan okay macam biasa..
C H I L L
^_^

3 comments:

dhanial yahaya said...

dah pandai siaaaa2 dah sekarang -.-

dayanadarmawi said...

alalaawh , hope chill cm biase blek ea ecaah ^^

scha sykes said...

dhan: hahaha tgh bengangg, semua terlepas! :D
dayana: haha dah chill la, thanks yea ;)