Thursday, December 16, 2010

Kawan Terhebat

Pada 15/12/2010,
Aku dengan asma ikut aina pergi rumah makciknya.
Saja nak lepak-lepak, kebetulan aku cuti. heheh
Dari bosan duduk rumah baik aku ikut aina ^_^

Dan hasilnya kami pun ber-photoshoot lah dekat "private place" konon. hahah
Tapi-tapi korang, gambar tak dapat nak upload.
Sebab internet punya masalah, lambat sangat. arghh!

Tak apa lah.
Kalau korang nak tahu macam mana gelagat dan cara-cara kitorang pose time ambil gambar tuh, sila lah online facebook, dan tengok kat facebook kawan aku, Aina Ali. heheh
Semua gambar dia upload. haha

Terima kasih banyak-banyak aina, sebab sudi ajak aku dengan asma ikut kau.
Kalau tak, duduk tercunguk macam orang gila jelah aku kat rumah ni :DD
SAYANG KAU SAHABAT !

Okay, nanti update lagi.
BYE-BYE
^_^


No comments: