Wednesday, December 22, 2010

Dear Fatin Nabilah and Anis Roslan

FATIN NABILAH.

Harap kau bersabar okay?
Jangan lah asyik sedih jea, nanti kau frust siapa yang susah?
Aku jugak tau. huhu

Kau jangan fikirkan sangat lah pasal tuh, anggap je tu dugaan yang tengah meguji kau sekarang.
Tengah bercinta memang banyak cabaran dia, ada je benda susah yang datang padahal baru je nak bermula kan ??

Biasa tu, macam aku.
Dah selalu sangat. hahah
Apa pun kau jangan fikirkan sangat, kita pun tak lama lagi nak masuk form5.
Kita kena fokus!
Okay atin ?
Aku sayang kau ^_^


ANIS ROSLAN.

Bila scha dapat tahu yg anis baru lepas excident hari tu kan, sedih gila ohh !
Terkejut pun ada bila baca blog anis yg post pasal anis excident kereta.
Kesian anis ! ;'(

Harap anis kuat ok ??
Moga anis cepat sembuh macam dulu.

3 comments:

fatin nabilah said...

ecah !! thanx taw.. terharu nyh.. nk ngis bleyh ? haha aq syg kau jgak la syg.. ^^

scha sykes said...

hehee sama2 sayangg, hahah boleh2. sila la nangis sekarang hee okay thanks dear <3

anisss said...

anis lg sedeh tahu . asik trngt jek psl kejadian tuh . xboleh nk lupa kn . ada x pil hilang ingatan :'( hmm btw thnks scha . love you yaa