Saturday, December 4, 2010

Broadband Bermasalah !

Salam kawan2 semua..
Rindu laa dengan korangg.
Rindu sgt nak baca blog korang, comment blog korang.
Tetapi oleh disebabkan broadband aku yg gila dan bermasalah sekarang ni, nak online facebook pun susah dah, apa lagi nak buka blog kan??

GERRRRAM NYA !!
Tersangat lah geram nihh, tension !
Jadi aku cuma boleh meluahkan perasaan saja lah kat sini, harap korang semua faham taw.
Bukan taknak buka blog korang, mmg NAK !
Nak sangatt jalan2 kat blog korang semua.
Broadband punya hal lah buat aku jadi bengang.
grrrr ;'(



No comments: