Sunday, October 3, 2010

Quick Update ((;

HYE GUYSS ;D jumpa lagi kita yea. ni saje nak update blog, tkde ape pun. hehe
hari nih pergi raya lagi ?? haihh. nampaknye mmg kena pergi lah.
Dila jmput dtg openhouse di rumah makcik saudara dia hari ni, skali sambut birthday. tak tahu la birthday siapa.
Pukul 4 ptg nnt baru gerak, alamatnye makan besarlah aisyah hari ni ye? HAHA.
dia kata ade pelbagai macam makanan yg sedap-sedap. haishh nih yg tak tahan ni ! grrr hahaha.

pergi ni pun atas dasar paksaan oleh dila!
sebab pendrive aku kat dia, dah laa segala maklumat kerja sekolah aku ada dlm tuh, kertas3 akaun.
aku kena ugut dgn dia, kalau aku tak dtg openhouse dia hari nih, dia tak nak bg pendrive aku tuh! haha siot kau nih dila!
hm yelaa dila, aku pergi jugak okay, jgn risau. ((:

okayh, sampai sni je dulu aku cerita ea, nanti ada time aku cerita lagi apa je yg terjadi dlm kehidupan aku.
BYE SEMUA
<33

No comments: