Monday, October 25, 2010

addmath memang gila

pehh. bengang tahap gaban lah jawab addmath tadi. JPS mmg kejam lahhh!! asal suka sgt buat soalan susah2 ? kitorang belum SPM lagi ! meghoyan gila aku jawab paper addmath tadi -..-  susahh ngatt aihh. pelik gila ah. apa yg cikgu ajar selama nih, tak sama dgn soalan paper exam tadi. apedahh jps. nak buat soalan pun jgn lah ikutkan sgt format spm, kami masih baru lagi. belum pun boleh score addmath sampai tahap dewa tuh -.-
entah macam mana lah agaknya result addmath nanti ye, failed kot T_T haishh, harap tak laa, cukup makan pun jadiklah!
apa-apa pon, aku tetap SAYANG kau ADDMATH ! i HEART you. hahahah