Monday, September 20, 2010

tentang diri ku (:

nama sebenar : NURAISYAAH BINTI SYAHRIAL

<3ramai yg suka panggil aku scha, ecah, echa, eca, aisyah and pernah pun esah! HAHA ni mmg tak boleh bla la kan? grrr.

<3lahir di : HOSP KAJANG

<3lahir pada : 23 JAN 1994

<3suka makan apa? for sure, aku nih mmg kuat melantakk. pernah satu masa tuh, aku habiskan mie adik aku yg dua org! termasuk mie aku. hahaha dahsyat wey, and lepas dah mkn mie, aku mkn lagi satay! pehh mmg perut aku dah mcm BUAH TEMBIKAI. HAHA


<3suka minum apa? apa apa jelah especially ORANGE JUICE! very love it ! grrr.


<3sampai sini dulu kot aku cerita, nanti next time aku cerita lagi eh? maklumlah, org baharu di sini (;

1 comment:

Anonymous said...

aikkk...
terfollow blog anda plak..
btw..nice blog..