Wednesday, September 22, 2010

CUAKK DGN TEACHER B.I

HAHA
 hari ni tak pergi skolah! SEBAB TAKUT KENA MARAH DGN TEACHER laa.
 hm essay tk siap lagi. takde idea nak buat mcm mana. panjang sgt plak tu kan, nak buat ayat dia mmg payah.
 kena fikir smpai kepala berasap pulak tuh.
 jujur aku ckp, mmg aku tak berapa hebat dalam english nih tp aku cuba jugak utk berusaha dalam subj english nih. sebab english mmg PENTING kan? pegi ke mana-mana nanti mesti kena pandai speaking =='

um, aku tak pandai macam korang yg mmg PRO dalam bahasa english ni.
tapi takpe.. aku cuba gak utk berusaha! YEAHH! jgn mengalah aisyah! kau mesti boleh punya lah! HAHA.

satu hari nanti,aku pasti boleh buktikan. insyaallah. .

No comments: